Dovršio pred malo gledati Durarara (OVA nisam) i stvarno je zakon. Mračna urbana priča puna prijateljstva, prihvaćanja i mitova. No ipak ostaje Baccano poprilično bolji s više humora ali zato i više krvi
Napokon je došla neka sezona animea u kojoj ima naslova mojeg ukusa, i to čak tri za redom koje bi morao pratiti
Prvo bi bio C: The Money of Soul and Possibility Control rađen prema originalnoj priči tvorca Baccana i Durarara. Ponovno je mješavina ideja i žanrova poput gospodarstva, Sci-Fi i drame.
Zatim je drugi naslov adaptacija jedne nove popularne mange Ao no Exorcist koja govori o učeniku koji saznaje da je sin sotone ali postaje egzorcist kako bi se suprostavio svojem ocu. Mnogi uspoređuju mangu sa FMA tako da je sigurno kvalitetna i uvjerio sam se u to osobno, tipični shonen ali istodobno nešto drugačije.
I za kraj ponovno adaptacija jedne popularne mange, no mnogo ozbiljnije, Deadman Wonderland. 10 godina nakon velikog potresa gdje je 70% Tokya potonulo Japan se vratio na noge i sve je mirno. Glavni lik uživa u školskom životu sa svojim prijateljima dok jedan dan se ne pojavi misteriozna crvena osoba koja ubije sve učenike razreda osim glavnog lika. Protagonist je zatim osuđen na smrt zbog masovnog ubojstva razreda i poslan u poseban zatvor gdje se mora boriti za život.
Sve mi zvuči tako zanimljivo, samo neznam koliko ću stići sve istovremeno pratiti