ah bleach ;A; kraj mi je bio beautiful i anime mi već fali. Nešto je bilo da onaj Ivan šta se pojavio je iz klana polu arrancar polu quincy i halibel je živa (yay)) sad čekam da se i ostali pojave živi ((wonderweiss i grimmjow, starrk...ulquiora....wonderweiss i ja ću biti happy))
+14
Nessie
corangar
Bloodedge
miz
marta
akitski
suaco
Acrodyn
Jeanne
Byakislav
margo232
iEXPLODE
Shin
filthy_victorian
18 posters
Upravo gledam...
Hetalia- Broj postova : 98
- Post n°126
Re: Upravo gledam...
Sara Hime- Broj postova : 1
- Post n°127
Konnichiwa
Hajimemashite...
Ja sam nova ovdje, slabo se snalazim u virtualnom svijetu , ali počela sam se jako interesirati za Japan i Japansko. U svijet animea me uvukao Moreno , poznat po pseudonimu Dark Indigo, možda ga netko od vas zna.
Pomislila sam da i nije tako loša ideja biti član anime kluba u Rijeci, pošto se i dalje nalazi malo ljudi koji se zanimaju za slične stvari .
Trenutno gledam Naruto Shippuden (190 i neka ep.), Mushishi, i nedavno sam pogledala Dead Note. Pored toga, pogledala sam nekolicinu anime, s obzirom na njihov sve veći broj. Spremam se gledati One piece, što mislite o tome?
Volim anime-e kao što su: Grave of the fireflies, My neighbor Totoro, Princess Mononoke, Ponyo, Spirited Away, The secret world of Arrietty , Mind Game ,...
Ne volim bas krv i to... ali Dead Note je u redu
Budimo realni, jos uvijek se tek upoznajem sa svime time...pa se nadam da ćete me malo uputiti
Ja ne...
Ja sam nova ovdje, slabo se snalazim u virtualnom svijetu , ali počela sam se jako interesirati za Japan i Japansko. U svijet animea me uvukao Moreno , poznat po pseudonimu Dark Indigo, možda ga netko od vas zna.
Pomislila sam da i nije tako loša ideja biti član anime kluba u Rijeci, pošto se i dalje nalazi malo ljudi koji se zanimaju za slične stvari .
Trenutno gledam Naruto Shippuden (190 i neka ep.), Mushishi, i nedavno sam pogledala Dead Note. Pored toga, pogledala sam nekolicinu anime, s obzirom na njihov sve veći broj. Spremam se gledati One piece, što mislite o tome?
Volim anime-e kao što su: Grave of the fireflies, My neighbor Totoro, Princess Mononoke, Ponyo, Spirited Away, The secret world of Arrietty , Mind Game ,...
Budimo realni, jos uvijek se tek upoznajem sa svime time...pa se nadam da ćete me malo uputiti
Ja ne...
Jeanne- Broj postova : 350
- Post n°128
Sara Hime je napisao/la:Hajimemashite...
Ja ne...
Draga Sara Hime, ako ti se dopao Death Note, dopasti ce ti se i Code Geass. One piece ti ima jako puno nastavaka (pri tome mislim na 500+), pa ako imas volje pogledaj ga =)
Vidim da volis Ghibli-jeve filmove, pogledaj si onda i Howlov putujuci dvorac.
Rekla bih ti da si pogledas i Bleach, i ove novije anime koji izlaze svako malo.
Bakuman, Black Rock Shooter...Ima ih dosta, ali za sada polagano. =)
- Post n°129
WOOO EVO MENE! I novi update o jednnom anime filmu. Zove se arashi no yoru ni, radi se o priijateljstvu oovčice i vuka, na početku ide dio kad ovčici vukovi razderu mamu ;A; film je jako tužan i priča o prijateljstvu i isplati ga se gledat.... uz kutiju sladoleda i paketom papirnatih maramica ;A;
- Post n°130
Mislila sam da sam opet ostala sama.
Pogledam cim prode panika sa fax-a
Pogledam cim prode panika sa fax-a
- Post n°131
ja sam sad tu, bila sam na neko vrijeme na "ONOM DRUGOM" zgadio mi se pa makar ti i ja same bile tu, bolje nego sa onim drugima. Meni faks gotov pa onda uživam u filmovima ^^
- Post n°132
Hetalia je napisao/la:ja sam sad tu, bila sam na neko vrijeme na "ONOM DRUGOM" zgadio mi se pa makar ti i ja same bile tu, bolje nego sa onim drugima. Meni faks gotov pa onda uživam u filmovima ^^
Hahaha, joj, "onaj drugi" organski izbjegavam jos od crotakua. To sve ludo tamo, osim jedne osobe.
Ja jos samo da prezivim sljedeci tjedan i onda se bacam na sve zaostatke koji mi stoje na popisu.
Ako nisi pogledaj si Summer Wars. To jednostavno moras pogledati svako ljeto. XD
- Post n°133
haha pogledala sam ga :DDD ma oni nisu normalni, to ako gledaš bleach si največe smeče i svi nešto seru, ako rečeš da ne gledaš OP ili da si presta za mjesečevu ratnicu onda ispadne da ih vrijeđaš i tako to XD
- Post n°134
Jel tako da je to najsareniji anime koji si ikada gledala. Obavezno ga svako ljeto pogledam.
Ma nisu normalni, ni preko neta ni uzivo.
Neznam kako im se samo da stalno svadati i blatiti jedni druge.
Bolje biti ovdje.
Ma nisu normalni, ni preko neta ni uzivo.
Neznam kako im se samo da stalno svadati i blatiti jedni druge.
Bolje biti ovdje.
- Post n°135
daaa anime je bio predobar
a to se svađaju ko mala djeca pa ono tebi ču oduzet to mjesto ili reputation pointe jer se ne slažeš sa mnom.. još malo pa će biti: reči ću te mami
a to se svađaju ko mala djeca pa ono tebi ču oduzet to mjesto ili reputation pointe jer se ne slažeš sa mnom.. još malo pa će biti: reči ću te mami
- Post n°136
*LE MASSIVE POKE* jel ima koga još ovdje XD?
- Post n°137
I iz here.
- Post n°138
hahaha ajde barem netko nego kako si? šta ima? si gledala koj novi anime? ja ponovno pogledala Death note, sad me nekako vuče sword art online, čini mi se kao neki fora anime
- Post n°139
Uuu, puno sam ti u meduvremenu pogledala. SAO je odlican, bar meni. BAkuman pratim dalje, Btooom pogledala takoder, Star Driver-a ponovno, od novih sada pratim Amnesia i Zettai Karen Children. I jucer zavrsila Ga Rei Zero.
- Post n°140
ja sam jučer pogledala Nekomonogatari: Kuro nije loš ima 4 epizode po 26 minuta ali kad gledaš imaš osjećaj ko da ti fali epizoda jer 1 epizoda počinje kao da je već 10 ili 11 ali zanimljiv za pogledat
- Post n°141
O da i to pogledala. Trebas pogledati prije sezonu da pohvatas jer to je nastavak. Bakemonogatari ti je prije Nekomonogatari. Jer prica o Hanekawi Tsubasi.
- Post n°142
da to sam našla pa ću pogledat XD a ok mi je anime i sad 2013 se snima sezona Nekomonogatari: Shiro će se najvjerojatnije zvat. I am looking forward to it ;D
- Post n°143
Oooo da, tako je. Vec mi je na Too watch list
- Post n°144
moja to watch lista je jedno 50 bookmarka na goggle chromu XD