''Anime Klub Rijeka'' 51000 Rijeka, Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6- GKR ogranak Stribor

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+14
Nessie
corangar
Bloodedge
miz
marta
akitski
suaco
Acrodyn
Jeanne
Byakislav
margo232
iEXPLODE
Shin
filthy_victorian
18 posters

Upravo gledam...

Byakislav
    Byakislav

Broj postova : 443

Upravo gledam... - Page 5 Empty Re: Upravo gledam...

Postaj  Byakislav 18.04.11 14:25

Uistinu dobra sezona, ja sam zapeo u previše dvojbi jer mi se 6 serija sviđa a nemrem ih toliko pohvatat pa sad čekam bar da neka bude lošija. Osim ove tvoje 3 sam pogledao x-mena, Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai. i Steins;Gate . . . mrzim kad toliko dobrih stvari izađe odjednom a onda na ljeto neće bit ništa po om ukusu ;____;
    Jeanne
    Jeanne

Broj postova : 350

Postaj  Jeanne 19.04.11 22:42

Zakacila sam se za C – Control – The Money and Soul of Possibility i Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai.
    Minka Ricochet
    Minka Ricochet

Broj postova : 97

Postaj  Minka Ricochet 20.04.11 6:16

Pogledala Deadman Wonderland,Ao no Exorcist i Money of Soul ...
    Moram priznati da duže vrijeme nisam vidjela ovako nešto vrijedno,tako da sam gledala raširenih očiju.

Između pogledala El Cazader de la Bruja,odličan anime series. Ispunio je sve moje želje,ima occult,ima i sf,ima girls with gun,likovi imaju dobru priču, nema prepucavanja (osim mecima),comedy je na pravom levelu uz priču,kraj je super ...
    ma ni a da bih prigovorila ,o da i glazba malo baca na cowboy bebop,jer ima onaj vestern feeling.

Pogledala Doujin Work,fuhn little thing,s obzirom kako gledam Bakuman, Doujin sam tiska svoje mange i ide na skupove gdje ih pokušava približiti publici, u ovom slučaju s H mange u pitanju.

Počela gledati novu sezonu the World God only knows,yey supač ludilo

Počela pratiti Yondemasuyo,Azazel-san . Toliko je glup i vulgaran,ali toliko šarmantan da nemogu prestat gledati. Glavni lik mi je ono,mmmmmm.
    Uglavnom detective koji pomoću demona riješava slučajeve.Takve demone nisam nigdje vidjela,ali mislim da odlično odgovaraju Japanskoj kulturi s obzirom na njihove ghost stories

Počela pratiti Hen Semi. Neznam dali mi se sviđa ili ne,ali znam da ću gledati jer je nenormalan kao i likovi i nisam nigdje još vidjela takav art .

Počela pratiti Toriko s mužem,imali su zajedničku ep sa One Piece . Ni tu mašta nema granicu. Uglavnom ,comedy za mozak na pašu. Btw.kad gledam animee kao što je ovaj mislim si kako je njima super se zezati u studiju pa neko provali hej izmislio sam novu životinju,koala kojoj raste kakao na leđima ima zube kao tigar i može narasti do 10 metara i zvat će se Kokoala.

E da , Tiger i Bunny!!Must watch...pala na glavnog lika so hard da molim muža da ga cosplaya. Fun,zanimljiv,prioča koju još nisam vidjela.Thumps up

Hanasaku Iroha. Lijepi ,dragi slice of life kakav mi je falio. Very nice,nisam našla mrvicu koju bih mu prigovorila.

Počela gledati Freezing,nisam prvu ep preživjela. Ravno u smeće.Ne treba mi još jedan glupi anime o jakoj ženski koja cvili kad joj dečkić padne na sise i nemože prstom maknuti,on je zaluđen s njom jer ima onee-chan komplex a ona slučajno ima istu dužinu kose kao pokojna seka pa je identična i slučajno je on baš taj odabrani koji će se s njom boriti i kada slučajno se oružjem rezuckaju ženama taman samo sise ispadnu van......hhhhhh,ne želim nastaviti

Mislim da je to to,čini mi se da pratim još neke tjednike,osim One Piece,moram provjeriti.hmmmmm

Angel
    Angel

Broj postova : 13

Postaj  Angel 02.08.11 12:45

Soul Eater Smile Baš sam na 46 epizodi, još malo i kraj... Zakon mi je, i postala sam ovisna o njemu, noćas sam čak i sanjala nešto na tu temu. XD
    Al iskreno, drago mi je da se privodi kraju, nadam se da će se dobro završit, da neće uništit kraj...
    Angel
    Angel

Postaj  Angel 04.08.11 16:47

Nakon Soul Eatera (kraj bolje da ne komentiram xD) pogledala sam prvu epizodu Ergo Proxy, ali na tome sam stala jer sam se malo pogubila... Krenuh radije sa Death Note-om, na Jeannin prijedlog Very Happy
    Byakislav
    Byakislav

Postaj  Byakislav 04.08.11 17:13

To je super stvar. Ja gledam Utenu i Gankutsuou trenutno =)
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 04.08.11 18:17

Angel je napisao/la:Nakon Soul Eatera (kraj bolje da ne komentiram xD) pogledala sam prvu epizodu Ergo Proxy, ali na tome sam stala jer sam se malo pogubila... Krenuh radije sa Death Note-om, na Jeannin prijedlog Very Happy

Uzivati ces. I bas me zanima ciji ces biti poklonik, lol.
    Angel
    Angel

Postaj  Angel 04.08.11 19:37

Već sam ih 6 pogledala, samo puštam, jednu za drugom. xD Glava me već počinje boljeti, I'll call it a day. Very Happy
    Ma onaj Light je totalno puko, skoro pa mi na živce već ide... A L mi je baš neki spooky cute, izgleda ko da kaki kad čuči, lol...
    Vidjet ćemo što bude. Very Happy
    ...hmm, ma možda pogledam još saamo jednu... xD
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 04.08.11 20:13

Hehe. To uvijek tako ide. Jos samo jednuuuu...
    Hetalia
    Hetalia

Broj postova : 98

Postaj  Hetalia 05.09.11 20:45

ja upravo gledam Beelzebub. Anime je malo spaljen ali zabavan i sladak >w<
    Hetalia
    Hetalia

Postaj  Hetalia 11.03.12 23:10

ja počela gledat anime Another, ima 12 episoda onako mističan i horror, došla sam do 5 epizode, ako ga je netko gledo neka se javi i kaže svoje mišljenje
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 12.03.12 0:00

Hetalia je napisao/la:ja počela gledat anime Another, ima 12 episoda onako mističan i horror, došla sam do 5 epizode, ako ga je netko gledo neka se javi i kaže svoje mišljenje

Gledam ali sam stala na trecoj ako se ne varam. Malo mi je dosadan za sada. Moram se natjerati da nastavim, ali uredno skidam svaku novu epizodu. Ali zato OMG iscekujem svaki tjedan epizode Bakumana i Guilty Crowna. Nemam rjeci da opisem te anime-e. Awsome anime is awsome i tocka! Uz to jos pratim i Nisemonogatari (Araragi kun *___* iiiik XD ) i Black Rock Shooter.
    Byakislav
    Byakislav

Postaj  Byakislav 12.03.12 16:10

Ja gledam Another. Meni je baš kul, horor i tako to =). Na 9. sam epizodi i sasvim je solidan i zanimljiv.

Osim toga gledam Macross SDF jer dugo nisam gledao mechu pa da vidim malo svemira i tako to =)
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 12.03.12 16:14

Byakislav je napisao/la:Ja gledam Another. Meni je baš kul, horor i tako to =). Na 9. sam epizodi i sasvim je solidan i zanimljiv.

Osim toga gledam Macross SDF jer dugo nisam gledao mechu pa da vidim malo svemira i tako to =)

Onda gledaj i Guilty Crown. I on ima mechu. Wink
    Hetalia
    Hetalia

Postaj  Hetalia 12.03.12 21:19

black rock shooter ima epizode??? :O zadnje šta sam gledala je bio OVA.. moram to gledat
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 12.03.12 22:00

Hetalia je napisao/la:black rock shooter ima epizode??? :O zadnje šta sam gledala je bio OVA.. moram to gledat

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=13310

Inace ovo mi je jako draga stranica i nisam ju puno dijelila, ali cinim iznimku. Pa ces uvijek znati sto je novo i kada koja epozoda izlazi. Very Happy
    Uzivaj u njoj---->http://www.stumbleupon.com/su/2XsLXF
    Hetalia
    Hetalia

Postaj  Hetalia 12.03.12 22:25

love you ;A; Hvala puno puno hvala :'D
    Hetalia
    Hetalia

Postaj  Hetalia 16.03.12 15:28

Upravo gledam... - Page 5 Hoshikodomole19

Upravo gledam... - Page 5 Hoshi_wo_ou_kodomo_2011_1080pblurayflacx264_-_thora-mkv_snapshot_00-46-39_2011-12-24_11-18-15_th

Upravo gledam... - Page 5 63b191ff7180e19bbca8da08b90c9d03_38535353.children

Upravo gledam... - Page 5 Tumblr_lwqz63Slfu1qzk4cro1_1280

Upravo gledam... - Page 5 31061735-jpeg_preview_large

Upravo gledam... - Page 5 Children-Who-Chase-Lost-Voices-from-Deep-BelowUpravo gledam... - Page 5 In9E5Upravo gledam... - Page 5 1325962547_hoshi_wo_ou_kodomo_loster01.avi_snapshot_01.43.32_2012.01.07_00.43.20[img][/img]Upravo gledam... - Page 5 T37GhIqsO28Upravo gledam... - Page 5 BgcomntUpravo gledam... - Page 5 Hoshi2Upravo gledam... - Page 5 6609167559_a6426f136a_bUpravo gledam... - Page 5 CHILDREN_WHO_CHASE_LOST_VOICES_FROM_DEEP_BELOW_2Upravo gledam... - Page 5 Hoshi-wo-ou-kodomo-BDrip-720p.mkv_20111229_013305
    Byakislav
    Byakislav

Postaj  Byakislav 16.03.12 15:31

Što je to? Lijepo izgleda *_*
    Hetalia
    Hetalia

Postaj  Hetalia 16.03.12 16:48

anime film, upravo sam ga pogledala, predivan je *v* stila spirited away a zove se Children who Chase Lost Voices from Deep Below ako ti treba o čemu se radi ču ti napisat
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 16.03.12 19:04

Oh ,my word. Tako awsome izgleda. I vuce mi na Ghibli animaciju. Definitivno se skida i gleda u skoroj buducnosti.
    I svakako napisi nesto o njemu, zanimaju me misljenja i dojmovi.
    Ja cu se samo nakratko pohvaliti da sam sustigla Another. =)
    Hetalia
    Hetalia

Postaj  Hetalia 16.03.12 19:23

bravo tako treba XD ja sam pogledala sve sad ćekam 11. epizodu, poludit ću dok ne dođe

Ovaj film nije ghilbi nego ga je napravio japanc koj je napravio 5 cm per seconde ((ali nisam sigurna))

znači u filmu se radi o curici kojoj je otac nakon smrti ostavio radio koji radi samo na kristal, jedne večer je čula melodiju koji nije nikad prije i kad se vratila doma vidjela je da na planini nešto svijetli. U školi si rekli da je u blizini medvjed i da svi idu doma ali ona nije slušala i na željeznici ju je napalo čudovište ((gušer na slici 11 XD)) Spasio jju je dječak koji je oko vrata nosio kristal isti kakav ima ona. Drugi dan se vratila na isto mjesto i tamo ju je on čekao i poljubio u čelo kao blagoslov, dan nakon je saznala da je on umro. U školi je zamjenski profesor pričao o svijetu ispod zemlje, svjetu mrtvih gdje se mogu ostvariti sve želje, i ona je naravno u to povjerovala jer joj je taj dečko rekao da od tamo dolazi. Vratila se na planinu da ga nađe ali je našla njegovog brata koji ju je spasio i odveo u podzemlje ali ih je taj profesor pratio i s njima ušao u podzemni svijet. Tu se dečko makne od njih i ona i profesor idu dalje sami. Na dnu tog svijeta su vrata života i smrti i profesorova želje je bila ići tamo da bi oživio svoju ženu. Sad ču vas pustit na ledu i jedan veliki dio neću napisat ali uglavnom na kraju profesor žrtvuje curicu i svoje oko da bi mu se vratila žena ali dječak razbije kristal i čarolija se razbije tj djevojčici se vrati njezino tijelo, a žena od profesora ponovno umre. Djevojčicu su vratili na površinu ali profeosr se nije vratio...... i onda ide kraj i lijepa i tužna pjesma kao obično ali odite gledat jer je anime stvarno awesome
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 29.03.12 17:41

Zavrsio Bleach T_________________T, Guilty Crown, Black Rock Shooter, Another i Bakuman. Cekaju se nove poslastice za proljece/ljeto sezonu!
    Byakislav
    Byakislav

Postaj  Byakislav 29.03.12 18:31

Ajme, ja i dalje nisam ništa pogledao do kraja. Nemam volje, a ni vremena, a trebao bi i učiti, ma jooj, a samo spavam. Kako grozno ;__________;
    Jeanne
    Jeanne

Postaj  Jeanne 30.03.12 0:25

Krenuti ces kada ti krenu ispiti. Svi onda krenu iz ocaja, haha.

Sponsored content

Postaj  Sponsored content

Sada je: 21.11.24 12:45.