+14
Nessie
corangar
Bloodedge
miz
marta
akitski
suaco
Acrodyn
Jeanne
Byakislav
margo232
iEXPLODE
Shin
filthy_victorian
18 posters
Upravo gledam...
Jeanne- Broj postova : 350
- Post n°26
Re: Upravo gledam...
Acrodyn- Broj postova : 449
- Post n°27
Kome ovo nije fun?! Ajde da vas čujem!!
filthy_victorian- Broj postova : 779
- Post n°28
awww to je prekjut crtic
pogledah danas OVA od Kuroshitsuji II, tek je izaslo i razocarana sam animacijom masakriraju mi najdrazi anime, svakom epizodom i specialom je sve gore
pogledah danas OVA od Kuroshitsuji II, tek je izaslo i razocarana sam animacijom masakriraju mi najdrazi anime, svakom epizodom i specialom je sve gore
- Post n°29
Pogledala sam FMA special - Tales of the master i Yet another Man"s Battlefield i odlicni su za razliku od drugih animea koji uglavnom imaju ocajne speciale
- Post n°30
Upravo prvi put pogledah Ghost In The Shell iz 1995.-e. I što reći... It is freaking amazing!!
Byakislav- Broj postova : 443
- Post n°31
Upravo sam završio s gledanjem School daysa i ovaj kraj je baš bio epic, u biti cijela druga polovica animea je bila stvarno super na neki čudan i mazohistički način i onaj kraj s njegovom glavom je bio savršen xD.. ako imate vremena pogledajte ovaj romantičan anime
akitski- Broj postova : 19
- Post n°32
Gledam:
-shiki(horror,sf,najbolji anime o vamirima koji sam gledao)
-fortune arterial(vampiri opet ali ovaj puta sa komedijama i romansom)
-Bakuman(dvojica imaju san da postanu mangaka,dosta dobro)
-MM(puno problema i jedan club da pomogne,uglevnom komedija)
-Amagami ss(jedan frajer bari cure jednu za drugom na smijesan nacin)
-Tenjou tenge(oni koji vole tucnjave iako postoje puno bolje od toga)
-eyeshield 21(evo dovrsavam ga,radi se o americkom nogometu..oni koji misle da glupo jer se radi o americkom nogometu neka ga probaju pogledati jer je anime op)
-yousuga no sora(brat i sestra,sestra zaljubljena u brata a on okolo bari trebe jer je najzgodniji u selu,echi-hentai)
-kami nomi zo shuru(komedija da umres,radi se o psp-u i liku koji je prvak u igricama sto se tice kontati virtualne ''cure''.dode mu poruka kao i svaka druga ali ova kao izazov i stvori se jedna cura iz pakla,dosta simpaticna, ispred njega.Sada mora svoje znanje iz igre primjenjivati u stavrnosti inace mu se ne pise najbolje)
za sada.uvijek pratim vise anime-a jer sam malo pre opsesivan -.-
-shiki(horror,sf,najbolji anime o vamirima koji sam gledao)
-fortune arterial(vampiri opet ali ovaj puta sa komedijama i romansom)
-Bakuman(dvojica imaju san da postanu mangaka,dosta dobro)
-MM(puno problema i jedan club da pomogne,uglevnom komedija)
-Amagami ss(jedan frajer bari cure jednu za drugom na smijesan nacin)
-Tenjou tenge(oni koji vole tucnjave iako postoje puno bolje od toga)
-eyeshield 21(evo dovrsavam ga,radi se o americkom nogometu..oni koji misle da glupo jer se radi o americkom nogometu neka ga probaju pogledati jer je anime op)
-yousuga no sora(brat i sestra,sestra zaljubljena u brata a on okolo bari trebe jer je najzgodniji u selu,echi-hentai)
-kami nomi zo shuru(komedija da umres,radi se o psp-u i liku koji je prvak u igricama sto se tice kontati virtualne ''cure''.dode mu poruka kao i svaka druga ali ova kao izazov i stvori se jedna cura iz pakla,dosta simpaticna, ispred njega.Sada mora svoje znanje iz igre primjenjivati u stavrnosti inace mu se ne pise najbolje)
za sada.uvijek pratim vise anime-a jer sam malo pre opsesivan -.-
- Post n°33
Uh, svaka čast na ovoj listi . Pratiš gotovo sve stvari koje izlaze trenutno. I is jelous ;___;
- Post n°34
huh ....vjeruj mi ima jos ali glupo je nabrajati nesto sto je preglupo a svejedno gledam jer kada nes zapocnem moram dovrsiti.
evo jos je dobar bakemonotori, jos jedna mi je ep preostao mislim fora je ali je cudan..ne znam bas kako bi ga opisao a ostalo je glupo ozbiljno...mislim ako zelis gledati anime-e kako jedan konj zivi 25epa> ispod mosta slobodno me pitaj xD
evo jos je dobar bakemonotori, jos jedna mi je ep preostao mislim fora je ali je cudan..ne znam bas kako bi ga opisao a ostalo je glupo ozbiljno...mislim ako zelis gledati anime-e kako jedan konj zivi 25epa> ispod mosta slobodno me pitaj xD
- Post n°35
Shiki mi se cini zanimljivim, stavljam na plan to watch
zakljucak: imas dosta slobodnog vremena xD
zakljucak: imas dosta slobodnog vremena xD
- Post n°36
pa nije bas da imam dosta slobodnog vremena nego umjesto da rabim vrijeme vise za san,rabim ga vise za anime..
marta- Broj postova : 354
- Post n°37
akitski je napisao/la:huh ....vjeruj mi ima jos ali glupo je nabrajati nesto sto je preglupo a svejedno gledam jer kada nes zapocnem moram dovrsiti.
ajme *__* želim gledati kako konj živi ispod mosta!
margo232- Broj postova : 291
- Post n°38
onigiri how to make vid...treba se spremiti za bento
https://anime-klub-rijeka.forumcroatian.com/t91-sijecanjski-bento-piknik-d
- Post n°39
margo232 je napisao/la:onigiri how to make vid...treba se spremiti za bento
awwww i ti reklamiras bento piknik
margo232- Broj postova : 291
- Post n°40
a moram ti pomoc :3filthy_victorian je napisao/la:margo232 je napisao/la:onigiri how to make vid...treba se spremiti za bento
awwww i ti reklamiras bento piknik
...kad vec UCIS... > x>
- Post n°41
Pogledala sam RahXephon: Pluralitas Concentio film i odlican je, ocjena 10. Postoji i anime serijal i ova i mogu reci da je svo troje na istoj razini kvalitete. Film je malo promijenjen od radnje animea, no na vrlo dobar nacin koji objasnjava neke stvari koje u samoj seriji nisu bile razjasnjene. Zanr je psiholoski/mecha.
- Post n°42
Zvuči jako zanimljivo =). Dodam ga na plan to watch listu. Ja sam zapeo na Darker than blacku koji mi se stvarno sviđa, al nekako nemam vremena ovih dana za ništa ;(
- Post n°43
Byakislav je napisao/la:Zvuči jako zanimljivo =). Dodam ga na plan to watch listu. Ja sam zapeo na Darker than blacku koji mi se stvarno sviđa, al nekako nemam vremena ovih dana za ništa ;(
uuuu i je, Rahxephon mi je jedan od najdrazih animea hehehe kada se sjetim svoje plan to wach liste... 250+ animea je na njoj
- Post n°44
ajoj, ja sam onda dobar sa samo 50-ak
iEXPLODE- Broj postova : 123
- Post n°45
Ima li tko epizode Detective Conana na kompu il slično? XD
- Post n°46
Ja ti imam sve filmove i prvih 40-ak epizoda mislim
- Post n°47
Ja sa burazom gledam FMA: Brotherhood? Pogledali smo 10 ep i za sada je super! =)
Tko je još gledao? Tko je, neka kaže neko kratko mišljenje o tom animeu? Da li je bolje od originalnog animea?
Tko je još gledao? Tko je, neka kaže neko kratko mišljenje o tom animeu? Da li je bolje od originalnog animea?
- Post n°48
Opa. Ma sada sam na tvu pogledao dvije random epizode pa mi je ful došao gušt za pogledati ponovno kada sam čuo theme song. iako sam cijeli plot već zaboravio XPByakislav je napisao/la:Ja ti imam sve filmove i prvih 40-ak epizoda mislim
- Post n°49
Acrodyn je napisao/la:Ja sa burazom gledam FMA: Brotherhood? Pogledali smo 10 ep i za sada je super! =)
Nastavi slobodno dalje gledati! Jedan od najboljih mainstream anime-a prema mangi I puno mi se više sviđa stil crteža ove nove serije jer je vjernije mangi. Kada pogledaš do kraja uočit ćeš koliko je puta bolje od one prve alternativne verzije iako sam i ja prije obožavao prvu seriju.
- Post n°50
Ja sam ga pogledao i mogu ti reći da je puno bolji od onog prvog. Prati mangu cijelim tokom radnje i nema fillera. Likovi su super okarakterizirani, bones kao studio je napravio savršenu animaciju (najbolju od cijele 2010), ima predobrih plot twistova, borbi, krvi, ubojstva, ljubavi, a ono što ga diže iznad svega je priča koja je stvarno originalna i svakom novom epizodom te tjera na daljnje gledanje. Ja bih ga nazvao klasikom novog doba