axy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:blju blju je zakonfilthy_victorian je napisao/la:samo da umjesto cokoladica ne dobijemo blju blju xD nisu vec dugo to nosili na anime klub
blju blju.
EXPLANATION.
explicitno molim xD
axy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:blju blju je zakonfilthy_victorian je napisao/la:samo da umjesto cokoladica ne dobijemo blju blju xD nisu vec dugo to nosili na anime klub
blju blju.
EXPLANATION.
margo232 je napisao/la:mekane plave loptice za njegu bilja xD
axy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:mekane plave loptice za njegu bilja xD
kinda sounds soft and smooth... not the way i pictured it... :/
il show you my blue balls : DMr.Bloodedge je napisao/la:Ok i dont get it again
margo232 je napisao/la:il show you my blue balls : DMr.Bloodedge je napisao/la:Ok i dont get it again
filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:mekane plave loptice za njegu bilja xD
kinda sounds soft and smooth... not the way i pictured it... :/
blju blju je ful zakon mokro je ali nije mokro. ali je xD
Acrodyn je napisao/la:Bok, Karmela, moja partnerice iz one igre čije ime ne znam!!
Kvragu i William Gibson... Imam Neuromancer doma već tjedan dana i nikako da počnem čitat bez da mi mozak natekne.
Ironmely je napisao/la:
mislim da su papirići ili tako nešto...kako god se zvalo, totalno smo svih rasturili tako da ime i nema veze XDD
filthy_victorian je napisao/la:Ironmely je napisao/la:
mislim da su papirići ili tako nešto...kako god se zvalo, totalno smo svih rasturili tako da ime i nema veze XDD
you wish! ja i emily smo bile bolje nja nja nja nja!!! i igra se zvala tisucu papirica, barem koliko se ja sjecam...
Acrodyn je napisao/la:filthy_victorian je napisao/la:Ironmely je napisao/la:
you wish! ja i emily smo bile bolje nja nja nja nja!!! i igra se zvala tisucu papirica, barem koliko se ja sjecam...
errrrmm.... Znaš li za pojam 'quit' ??! Tko odustane ne može biti pobjednik! Do kraja i tko na kraju ima najviše papirića wins!
Ironmely je napisao/la:Pozdrav svima...ja sam Karmela, imam 19 godina i studentica sam prve godine fizike na sveučilištu u Chicagu (University of Chicago), a kad nisam u Chicago onda sam u Omišlju na Krku
obožavam teorijsku fiziku, metal više-manje svih vrsta te spekulativnu fikciju pri čemu sam posebno velik cyberpunk fan (William Gibson ftw!)...također, ubrajam se u lolita subkulturu i relativno sam aktivna i u online zajednici kao i onoj u Chicagu...