hm....
matko i lijen sam pisanja
akitski je napisao/la:hm....
Ivy je napisao/la:Hej ... zovem se Iva i studentica sam prve godine agrarne ekonomike(vjerujte mi to nije bio moj izbor) ove godine upala sam na filozofski fakultet u Ljubljanim na engleski jezik i japanologiju,ali zbog politike nisam mogla tamo otići pa se stoga krpam na sadašnjem faksu....veliki sam FANATIK animea i mangi...crtan,pišem,obožavam čitati sve i svašta,kada imam vremena radim origami,znam izvesti ceremoniju čaja...teško je naći ljude koji bi sa mnom sudjelovali u tome..nego ja živim u Zagrebu(stoga mislim da neću moći dolaziti na sastanke) pa me s ovim klubom upoznala Marti
Zatim...radi čitanja i gledanja mangi i anime,ja sam za svoje roditelje malo "skrenula" ,ali dobro...to me ne dira previše jer sam i onako totalno drugačija od ostatka svoje obitelji..."posebna"...
Voljela bi posjetiti Japan,to mi je za sada velika želja...o da i pokušati upisati medicinu ove godine (druga ljubav)
margo232 je napisao/la:...*gets up* ja sam margo...i...i ja sam ovisan o animeu *crys*
marta je napisao/la:kad ivy dođe do mene vodim je u anime klub.
p.s. hoću li dobiti dodatne bodove za prikupljanje članova. *__* ?
axy_neliel je napisao/la:marta je napisao/la:kad ivy dođe do mene vodim je u anime klub.
p.s. hoću li dobiti dodatne bodove za prikupljanje članova. *__* ?
kolko ih ja onda moram dobit, već sam troje dovela! troje ozbiljnih! xD
KAKASHI i SHIN!!!! kolko ću dobit bodovaaa xD
Neka jeByakislav je napisao/la:Ah, Kakashi je convertao čokoladice u šamare
Mr.Bloodedge je napisao/la:Neka jeByakislav je napisao/la:Ah, Kakashi je convertao čokoladice u šamare
A ja cu te njegove samare u jos nesto strasnije
a ja sam konventirao samare U *MEMBER WAS BANNED FOR THIS POST!marta je napisao/la:Mr.Bloodedge je napisao/la:Neka jeByakislav je napisao/la:Ah, Kakashi je convertao čokoladice u šamare
trebamo li se bojati? xD
margo232 je napisao/la:a ja sam konventirao samare U *MEMBER WAS BANNED FOR THIS POST!marta je napisao/la:Mr.Bloodedge je napisao/la:Neka jeByakislav je napisao/la:Ah, Kakashi je convertao čokoladice u šamare
trebamo li se bojati? xD
axy_neliel je napisao/la:ja ne volim čokoladu, prema tome moje čokolade se nemogu konvertat u šamare, neovisno o Kakashiju xD
Morat će smislit neš drugo ... npr.... pive! xD
blju blju je zakonfilthy_victorian je napisao/la:samo da umjesto cokoladica ne dobijemo blju blju xD nisu vec dugo to nosili na anime klub
margo232 je napisao/la:blju blju je zakonfilthy_victorian je napisao/la:samo da umjesto cokoladica ne dobijemo blju blju xD nisu vec dugo to nosili na anime klub
especialy if its a cock :3filthy_victorian je napisao/la:margo232 je napisao/la:blju blju je zakonfilthy_victorian je napisao/la:samo da umjesto cokoladica ne dobijemo blju blju xD nisu vec dugo to nosili na anime klub
oh so you like wet stuff wich really isn"t wet
margo232 je napisao/la:blju blju je zakonfilthy_victorian je napisao/la:samo da umjesto cokoladica ne dobijemo blju blju xD nisu vec dugo to nosili na anime klub