Gadan sam samo jer mi crijeva ispadaju... Ali kada se naučiš na miris nije tako loše.
Pošto više nemam jedan dio crijeva možemo vidjet moj novi limit!!
y....yay~?Acrodyn je napisao/la:Gadan sam samo jer mi crijeva ispadaju... Ali kada se naučiš na miris nije tako loše.
Byakislav je napisao/la:U ovom trenutku uživam čitajući prethodne postove . Ja na kraju slavim an krku u vikendici s ekipom - bit će lijepo, možda čak kao i u bolnici (at least we'll have enough to drink and eat)
marta je napisao/la:Byakislav je napisao/la:U ovom trenutku uživam čitajući prethodne postove . Ja na kraju slavim an krku u vikendici s ekipom - bit će lijepo, možda čak kao i u bolnici (at least we'll have enough to drink and eat)
ajmeee ke lijepo.. :DD krk
ja u delnicama.. nadam se da ce biti punoo snijega. (^_^)
usput. ucim za kolokvij. koji cemo pisati kod moje ljubavi. i mislim da ce lose proci. i .. drzite mi fige.
zapravo i acrodynu i meni
Byakislav je napisao/la:U ovom trenutku pišem 1000. post
filthy_victorian je napisao/la:hahaha xD kako si to uspio (nije kao da se to meni nikada nije dogodilo)
upravo listam Game play i razmisljam da li je pametnije kupiti xbox ili play station 3 ili graficku i memorijsku karticu za laptop pa da mogu igrati igrice
Vjerovatno nisi ocekivala bibliju od odgovora, al... mozes i na rate procitat ako je previse odjednom xDfilthy_victorian je napisao/la:Yap, imam laptop, Acerov... No mene vise brine to sto imam Vistu, ne znam koliko je ona dobra za igranje igrica, a ne znam nikoga tko je ima pa da pitam... :roll: Paranoicna sam malo da mi se nesto ne pokvari pri ugradnji graficke kartice... xD
Inace me od zanrova igrica zanimaju akcijske, platforme, rpg i rts.
A od naslova, Warcraft III, Bloodrayne, Bioshock, Prince of Persia, Vampire the masquarade, Mass Effect...
Nemam bas puno iskustva sa igranjem igrica na kompu tako da ne mogu reci da sam se negdje "nasla" posto ih nisam puno ni igrala... :oops:
Jucer sam instalirala Diablo II, frend mi je to preporucio jer je to njegova najdraza igrica, i animacije mi se vide super, no igra je puna kricavih tockica, sto bi znacilo da mi je postojeca graficka stvarno ful slaba :|