filthy_victorian je napisao/la:paralelno gledam 11 epizodu Hellsinga i ucim neurologiju. don"t ask -_-"
žensko si. mi možemo više stvari odjednom. ^__^
filthy_victorian je napisao/la:paralelno gledam 11 epizodu Hellsinga i ucim neurologiju. don"t ask -_-"
axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
da zato te bilo sram na rikonu > x>filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
hahahahha xD znaci nisam jedina koja to voli raditi ja jedva cekam da nosim svoju periku za cosplay negdje vani tipa kona i sl.
da zato te bilo sram na rikonu > x>filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
hahahahha xD znaci nisam jedina koja to voli raditi ja jedva cekam da nosim svoju periku za cosplay negdje vani tipa kona i sl.
filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
mXDDDD MUHAHHAHA AWEEESSSSOOOOMEEEaxy_neliel je napisao/la:filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
naravno da nisi jedina!!
axy_neliel je napisao/la:filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
naravno da nisi jedina!!
margo232 je napisao/la:da zato te bilo sram na rikonu > x>filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
eyepatch ces mi naravno posuditi kad b udem se osjecao piratski xDfilthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
naravno da nisi jedina!!
hahahahaha xD zakonmargo232 je napisao/la:da zato te bilo sram na rikonu > x>filthy_victorian je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:OUT hodam naokolo sa perikom na glavi i osjećam se *power level OVER 9000* Xd
kak to mislis? pa tamo nisam cosplayala jer nisam imala sve potrebno, ja sam perfekcionist, hmf! jedva cekam da mi stigne eyepatch to se da iskoristiti i inace
UOT te zamišljam... ovako nekako:Byakislav je napisao/la:UOT idem spavati.. i need my beauty sleep~
axy_neliel je napisao/la:UOT te zamišljam... ovako nekako:Byakislav je napisao/la:UOT idem spavati.. i need my beauty sleep~
da...to je zbog mene :3marta je napisao/la:u ovom trenutku hvatam sve na forumu što sam propustila. nekako smo živnuli..^_^
margo232 je napisao/la:da...to je zbog mene :3marta je napisao/la:u ovom trenutku hvatam sve na forumu što sam propustila. nekako smo živnuli..^_^
ehhh it comes natural~ :3marta je napisao/la:margo232 je napisao/la:da...to je zbog mene :3marta je napisao/la:u ovom trenutku hvatam sve na forumu što sam propustila. nekako smo živnuli..^_^
trebaš biti ponosan na sebe.. hehehe
margo232 je napisao/la:gledam metalocalpse...i jedem cokoladnu tortu :3
puno je kraca i ima manje humora vise gafova...ali neznam...tko god voli metalocalipse mislim da nema zasto srati po serijama iz bilo koje sezoneaxy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:gledam metalocalpse...i jedem cokoladnu tortu :3
ljubomorna sam na oboje xD
jesi pogledao treću sezonu možda? kažu da je loša. stvarno loša. -.-
EDIT: vidjela sam na GM/BM da geldaš 3. sezonu i da si oduševljen xD
margo232 je napisao/la:puno je kraca i ima manje humora vise gafova...ali neznam...tko god voli metalocalipse mislim da nema zasto srati po serijama iz bilo koje sezoneaxy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:gledam metalocalpse...i jedem cokoladnu tortu :3
na nekim djelovima se svakako gubi neki njihov stih, ali na kraju jos je uvjek isti disfunkcionalni bend s predebelim basistom i frontmanom, gay gitaristom sijateljem smrti, iztraumatiziranim, dusevno osakacenim i promiskuitetnim glavnim gitaristom i naravno ukiseljenim ''Pickle'' od svih droga i alkohola koje je unio
i pr osobom koja je vjerovatno nesto kao sebastian cielu
meni je PR person... :3axy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:puno je kraca i ima manje humora vise gafova...ali neznam...tko god voli metalocalipse mislim da nema zasto srati po serijama iz bilo koje sezoneaxy_neliel je napisao/la:margo232 je napisao/la:gledam metalocalpse...i jedem cokoladnu tortu :3
na nekim djelovima se svakako gubi neki njihov stih, ali na kraju jos je uvjek isti disfunkcionalni bend s predebelim basistom i frontmanom, gay gitaristom sijateljem smrti, iztraumatiziranim, dusevno osakacenim i promiskuitetnim glavnim gitaristom i naravno ukiseljenim ''Pickle'' od svih droga i alkohola koje je unio
i pr osobom koja je vjerovatno nesto kao sebastian cielu
PICKLES!!! xD on mi je najkul