Ovako, dosta off topica.
U OVOM TRENTUKU..
sam jako tužan jer sam dobio 1 iz fizike.
U OVOM TRENTUKU..
Kakashi je napisao/la:Ovako, dosta off topica.
U OVOM TRENTUKU..
pile je napisao/la:Razmišljam dali da postam ovdje ili ne?, Dali ću se osramotiti ili ne?
filthy_victorian je napisao/la:Ucim neurologiju, u petak mi je ispit, wish me luck
marta je napisao/la:filthy_victorian je napisao/la:Ucim neurologiju, u petak mi je ispit, wish me luck
mislim da posljednjih nekoliko postova ja samo vičem sretno..e pa sretno ti bilo!
Byakislav je napisao/la:... me naživcirala bežična tipkovnica jer ne želi radit ni s novim baterijama kak spada.. i sad sam opet spojio onu na žicu nakon 4 godine xD.. i sad ova proizovodi zvukove kao da na mašinu pišem i sad se tome smijem i pišem ovuda gluposti jer mi je dosadno ... hahahah
filthy_victorian je napisao/la:Byakislav je napisao/la:... me naživcirala bežična tipkovnica jer ne želi radit ni s novim baterijama kak spada.. i sad sam opet spojio onu na žicu nakon 4 godine xD.. i sad ova proizovodi zvukove kao da na mašinu pišem i sad se tome smijem i pišem ovuda gluposti jer mi je dosadno ... hahahah
Ha! Eto ti ga na kada si rob moderne tehnologije!
filthy_victorian je napisao/la:Slazem se a tek zvuk onih starih pisacih masina eh, da mi je jedna takva doma, cisto fore radi
Byakislav je napisao/la:Vani pada snijeg