margo232 je napisao/la:a kad sam ja to predlozio nitko nije slusao = x=Misa ちゃん je napisao/la:Blju Blju za logo ! xD
idem spavat...xD
That's it!! Moraš pokrenut rebellion!!
margo232 je napisao/la:a kad sam ja to predlozio nitko nije slusao = x=Misa ちゃん je napisao/la:Blju Blju za logo ! xD
idem spavat...xD
*insert random sex joke here* really now?....really?marta je napisao/la:voljela bih dotaknuti blju blju ^_^
margo232 je napisao/la:*insert random sex joke here* really now?....really?marta je napisao/la:voljela bih dotaknuti blju blju ^_^
meni kazes ja ako mi je ugodno vjerovatno zavrsim onako *snore* u nekom krilu = x=filthy_victorian je napisao/la:Dogovorit cemo se... ali ne cijelu noc jer ja uvijek, ali bas uvijek prva zaspem bas mi treba minimalno 10 sati sna hahaha
margo232 je napisao/la:meni kazes ja ako mi je ugodno vjerovatno zavrsim onako *snore* u nekom krilu = x=filthy_victorian je napisao/la:Dogovorit cemo se... ali ne cijelu noc jer ja uvijek, ali bas uvijek prva zaspem bas mi treba minimalno 10 sati sna hahaha
why pervy? i once fell asleep in my friends lap in hall after class she was like ''aww here you can lean'' and i woke up when class startedfilthy_victorian je napisao/la:margo232 je napisao/la:meni kazes ja ako mi je ugodno vjerovatno zavrsim onako *snore* u nekom krilu = x=filthy_victorian je napisao/la:Dogovorit cemo se... ali ne cijelu noc jer ja uvijek, ali bas uvijek prva zaspem bas mi treba minimalno 10 sati sna hahaha
a u nekom krila, a? hm hmm you pervy little creature xD
no mozda ne zaspem ako bude yaoi anime night no do sada sam uspijevala zaspati i na hororima kojih se inace ful bojim, tako da mi se sve cini da nema spasa...
noc kazalista kao gledanje predstava cijelu noc?! O xOfilthy_victorian je napisao/la:U ovom trenutku pijem decaff coffie i proucavam dosta siroti program za noc kazalista... I expected something more...
pfff moram doma biti u 23 00 ako sve stane u to doba ja sam za xDfilthy_victorian je napisao/la:Teoretski bi nesto takvo trebalo biti. No zapravo imas jednu predstavu u 6 u kazalistu lutaka, drugu u HKD-u u 8 i pol, i trecu u ponoc i HNK... Barem je ulaz free tako da bi mogli odabrati danas jednu predstavu, a ostalo vrijeme sjest negdje na cugu