Mr.Bloodedge je napisao/la:Byakislav je napisao/la:Vani pada snijeg
Vani pada snijeg a ja pisem danas mali test...ironija
uhh. nezgodno.
Mr.Bloodedge je napisao/la:Byakislav je napisao/la:Vani pada snijeg
Vani pada snijeg a ja pisem danas mali test...ironija
Byakislav je napisao/la:U ovom trenutku sam odustao od učenja i odgodio sve za sutra i osigurao pad u ponedjeljak i sad idem tugu utopit u pivi <3 ... C'est la vie ...
Jeanne je napisao/la:Byakislav je napisao/la:U ovom trenutku sam odustao od učenja i odgodio sve za sutra i osigurao pad u ponedjeljak i sad idem tugu utopit u pivi <3 ... C'est la vie ...
Piva nece pomoci. Treba ti nesto jace.
marta je napisao/la:u ovom trenutku cuvam dijete. koje ne prica i koje mi se samo stvorilo na vratima. odnekud mi je poznata. i tek kasnije se sjetim da je od mamine frendice. objašnjavam joj matematiku. ali ništa ne kuži. i ne želi samnom gledat anime. i strašno. nikad neću imati djecu. xD
marta je napisao/la:u ovom trenutku cuvam dijete. koje ne prica i koje mi se samo stvorilo na vratima. odnekud mi je poznata. i tek kasnije se sjetim da je od mamine frendice. objašnjavam joj matematiku. ali ništa ne kuži. i ne želi samnom gledat anime. i strašno. nikad neću imati djecu. xD
Acrodyn je napisao/la:marta je napisao/la:u ovom trenutku cuvam dijete. koje ne prica i koje mi se samo stvorilo na vratima. odnekud mi je poznata. i tek kasnije se sjetim da je od mamine frendice. objašnjavam joj matematiku. ali ništa ne kuži. i ne želi samnom gledat anime. i strašno. nikad neću imati djecu. xD
Wow.. jedan dio unutar posta me podsjetio na Damira!! Pogodi koji!!
Byakislav je napisao/la:UOT: Marljivo pišem zadaću
Kakashi je napisao/la:UOT Me grlo boli od koncerta jučer ^^
"koji sam kakashi.."
Nemojmo moje super awesome ime mjenjat super awesome pojmovima.
Da i ti nebi dobila kakashia..
Acrodyn je napisao/la:Tnx, susjeda!!
I želim Ichiga svim curama koje nisu zadovoljne sa Lelouchom ( shame on you....!!!!) i Kratosa samo za Axy... Curu sa čudnim ukusom.
axy_neliel je napisao/la:Acrodyn je napisao/la:Tnx, susjeda!!
I želim Ichiga svim curama koje nisu zadovoljne sa Lelouchom ( shame on you....!!!!) i Kratosa samo za Axy... Curu sa čudnim ukusom.
zaš je kratos čudan izbor???
Može onda Kamina barem. You can't be manlier than THAT.
http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/0d27906d43ed76714b5c7197985d986b1225022947_full.jpg
:in-love:
Acrodyn je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:Acrodyn je napisao/la:Tnx, susjeda!!
zaš je kratos čudan izbor???
Može onda Kamina barem. You can't be manlier than THAT.
http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/0d27906d43ed76714b5c7197985d986b1225022947_full.jpg
:in-love:
Ovaj, da... Bio je oženjen i imao dijete, prije nego ih je ubio. A od tada je ubio više manje sve što diše na planetu. Lovely guy, nema što..