Vidim da je ovdje mnogo vas koji vole One piece, pa mislim da ce ovo biti koristan topic, posebice zato sto je manga odjeljak foruma malo deadly u zadnje vrijeme... Dakle, pisite recenzije mange, najbolje trenutke, sto vam se svidja a sto ne, najbolje i najgore likove, te komentirajte nove chaptere, no nemojte zaboraviti koristiti pritom spojler alert
2 posters
One Piece manga
Poll
Ocjena mange
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [25%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 3 ]
- [75%]
Ukupno glasova: 4
filthy_victorian- Broj postova : 779
- Post n°1
One Piece manga
Byakislav- Broj postova : 443
- Post n°2
Re: One Piece manga
Ah, one piece manga <3. Iako će vas crtež na početku iznenaditi jer izgleda čudno, dječije ali vam s vremenom postane tako dobar da ne možete bez njega. Po meni je svijet one piecea jedan od najorganiziranijih koje sam vidio, jer jednostavno Oda je uspio napravit cjelokupni pregled tog razdoblja u tom svijetu, a zanimljivo je da je koristio reference starih gusarskih priča te je vidljiva prisutnost povezanosti s našim svijetom. Recimo uklopio je grad koji izuzetno podsjeća na Veneciju, pustinju i grad usred nje - sahara i još puno toga. Svakog lika je uspio učiniti glavnim posvetivši mu dovoljno vremena i obradio životnu priču na način da zavolite svakog lika. Ja bih rekao - to samo majstor može!
- Spoiler:
- A ktome još i sad manga izlazi i straw hatsi napokon idu na fisherman's island nakon 2 godine timeskipa.
Byakislav- Broj postova : 443
- Post n°3
Tko je glasao za ocjenu 3 ;___;
filthy_victorian- Broj postova : 779
- Post n°4
majke mi, nisam ja xD ahahahaha ja ga ne volim, tako da nisam ni citala mangu. Trust me, da sam glasala, dala bih mu 1