Byakislav je napisao/la:Jao.. ovo ne spada ovdje ali najbolje odgovara po opisu xD.. ugl.. sad pročitao na drugom forumu i morao sam i vama malo zgaditi... bljuu... nemojte gledat prije ručka ili tako nešto jer je 'pomalo' odvratno
http://strikeforce2.informe.com/the-holes-dt985.html
Ispricavam se na rijecima, no j**** te to...
Jucer je sve bilo uredu kada sam to pogledao, no kada sam zaspao.. To je bio pocetak kraja. :'(
San je bio normalan, idem u skolu...
Ispred skole se neka cura zabije u mene, ja ju uhvatim da ne padne i odjednom se ona pretvori u to rupicasto sr**** iz te mange. Ja vrisnem i odgurnem je ca od sebe. No ona cudna tekudina mi je ostala na rukama i gledam kako mi se stvaraju oni plikovi i rupe po rukama. U panici pocnem brisati tu tekucinu od hlace i maicu no to samo pogorsa stvar. Tekucina prode kroz robu tamo mi se pocnu stvarati te stvari.. Ja vristim a oko mene se ljudi skupili u krug i svi mi se smiju, od pasa pa na gore im je sve crno nevidis lica samo cujes taj njihov gadni i okrutni smijeh. onda si pogledam opet tijelo i nemam vise ni hlace ni majicu na sebi i vidim te plikove/rupe po sebi, pomalo kako gubim razum pocnem ih tcesati, pokusavajuci da si otrgnem cijelu kozu. Najednom sam prebacen u jednu bijelu prostoriju i se pocinjem pipkati i uzivati u tome..
Tu se budim i vise ne spavam..
jednostavno grozno, odvratno..