Citam ovo ---> http://www.tportal.hr/portalplus/sumrakomanija/103918/Praskozorje-kao-animirana-serija.html
I neznam sto da mislim, lol.
Jeanne je napisao/la:Citam ovo ---> http://www.tportal.hr/portalplus/sumrakomanija/103918/Praskozorje-kao-animirana-serija.html
molim...!!! pa samo mi još to faliJeanne je napisao/la:Citam ovo ---> http://www.tportal.hr/portalplus/sumrakomanija/103918/Praskozorje-kao-animirana-serija.html
Byakislav je napisao/la:Zapravo bi moglo bit smiješno ako promjene tu i tamo radnju, izbace svjetlucanje i par glupih stvari i super animaciju stave xD nikad ne znaš hahahahah
Jeanne je napisao/la:Byakislav je napisao/la:Zapravo bi moglo bit smiješno ako promjene tu i tamo radnju, izbace svjetlucanje i par glupih stvari i super animaciju stave xD nikad ne znaš hahahahah
Da, mozda nas iznenade
filthy_victorian je napisao/la:Jeanne je napisao/la:Byakislav je napisao/la:Zapravo bi moglo bit smiješno ako promjene tu i tamo radnju, izbace svjetlucanje i par glupih stvari i super animaciju stave xD nikad ne znaš hahahahah
Da, mozda nas iznenade
haahhaa XD mozda ubace alucarda da pobije sve vampire XD
mene pak danas vise iznenadila vijest sa teatar.hr , najavljuju klingonsku operu u rijeci XD
Acrodyn je napisao/la:Ja bi im Kakiharu poslao... ( bar što se tiče non vampire experta. ^^ )
Jeanne je napisao/la:Byakislav je napisao/la:Zapravo bi moglo bit smiješno ako promjene tu i tamo radnju, izbace svjetlucanje i par glupih stvari i super animaciju stave xD nikad ne znaš hahahahah
Da, mozda nas iznenade
dam ti drakulu kad ga zavrsim xDByakislav je napisao/la:UOT se dosađujem jer nema nikoga nigdje na netu :/
margo232 je napisao/la:dam ti drakulu kad ga zavrsim xDByakislav je napisao/la:UOT se dosađujem jer nema nikoga nigdje na netu :/
mmm fuck yea *faps on hemodex*marta je napisao/la:margo232 je napisao/la:dam ti drakulu kad ga zavrsim xDByakislav je napisao/la:UOT se dosađujem jer nema nikoga nigdje na netu :/
imaš i u sveučilišnoj jako zanimljive knjige. "Prilog hemoreološkom izučavanju mikrocirkulacije poslije intraperitonealne aplikacije Hemodex-a, Reohem-a i Vetadex-a u štakora"
ljubav na prvi pogled.
nouuuz D:filthy_victorian je napisao/la:razmisljam o tome da li da busim usi ili ne...
margo232 je napisao/la:nouuuz D:filthy_victorian je napisao/la:razmisljam o tome da li da busim usi ili ne...
belive me . x.filthy_victorian je napisao/la:margo232 je napisao/la:nouuuz D:filthy_victorian je napisao/la:razmisljam o tome da li da busim usi ili ne...
but why??? xD
filthy_victorian je napisao/la:awwww jako lijepo
Ivy je napisao/la:filthy_victorian je napisao/la:awwww jako lijepo
gledačla sam film zvan Invicitus...biografija o Nelsonu Mandeli...preporučam da svakako pogledate
redlady je napisao/la:Ivy je napisao/la:filthy_victorian je napisao/la:awwww jako lijepo
gledačla sam film zvan Invicitus...biografija o Nelsonu Mandeli...preporučam da svakako pogledate
gledala ^^