Mr.Bloodedge je napisao/la: filthy_victorian je napisao/la: axy_neliel je napisao/la: akitski je napisao/la:neda mi se citati sve ove postove aide neka netko liepo napise gdje bi isli i kada bla,bla.
ali prvo par stvari.
-ne mozemo ici na livadu u prvom mjesecu jer cak i u japanu je hladno a ovdie necu niti spominjati,mislim oni sjede na poseban nacin radi toga ali od tog nacina te bole noge i treba proc minimum 6 mjeseci da se covjek naikne na takav nacin polozaja
-svi trebaju biti slozni i sudjelovati u tome a ne samo rec:''Ja se slazem''
-svi moraju treperiti od sreće kada se nalaze u blizini ''Zloćudnog Damira''
-sake moze ali alkohol opcenito takojder moze jer ako ste rekli da ce sve biti jeftino,hm... mislim da sake nije bas jeftin a osim toga ne znam di bi se mogao nabaviti
Uglavnom neka netko da neki prijedlog za lokaciju,ali sigurnu lokaciju a ne ''Možda bi moglo ako..'' Ja bi rado dao ali trenutno imam previse toga za obavljati da jednostavno neam vremena.
Slažem se, možda bi bilo najbolje pričekat 3.mj., tada je i toplije
možda nađemo livadu s trešnjama pa doživimo i neki cherry blossom
Ako bi se išlo, treba unaprijed formirati listu ljudi i unaprijed dati pare za namirnice i ostalo potrebno ili zaduženja (tipa - ti nosiš ovo , ti ono - prema mogućnostima naravno). Da ne bude ko sa plaćanjem članarine
Ovo s Damirom ću iskomentirat na način da jednostavno mislim da će se čovjek udavit od štucanja kolko ga spominjete xD
Lokacije treba skupit 5-6, iznejt pros i cons pa bacit anketu ovdje. Ja nisam iz Ri pa nemam baš nekih prijedloga, to prepuštam vama. Smatram ipak da je bolja lokacija negdje van grada (tipa te Markove livade) nego nešto u gradu baš (tipa park Mlaka).
E da, mi smo jednom bili na jednoj divnoj livadi van grada, sad ću pitat frenda di je to - al mislim da bi do tamo trebali autima, a to probably neće bit izvedivo, obzirom na mladost većine članova xD
Tu se bas ne slazem, mislim da ne bi trebalo komplicirati jer od toga onda nista, nego neka svatko fura svoju hranu. Pa tko je zaboravi, nek ostane gladan il nek zica druge... xD Tako je najbolje, pa da svatko prema svojim vjestinama i financijskim mogucnostima nesto pripremi, lako cemo se mijenjati kad stignemo na piknik...
Mislim da princeza D ima tu u pravu tj. argument!
zasto komplicirat? govorite ovo kao da je vani ledeno doba
ako je**ni klinci od 8 godina mogu 12h sati nadobudno maratonirati oko rijeke za vrijeme karnevala u veljaci pod temperaturom od -2°C, onda mozemo bogme i mi na jedan (ne)obicni piknik na drenovu ici
Besides, navela je da se mozemo obuci kako ocemo ( u slucaju da imamo hardcore frigofobicara grunut cu im rum u usta ili neki dobri caj, a za pickice lekcije o muskosti
) i ovo bi bilo dobra prilika da se zabavimo i malo bolje upoznamo, zar ne?
Sta se tice sjedenja ( tj seiza ) to se ( po meni ) nemora bas odmah prakticirat, istina je, tesko je tako sjedit ( i know the pain
)!
Sta se tice organizacije ( tipa placanja i tako ) se slazem isto s gore navedenim, iako nebi to trebalo biti problem jer ipak imamo tri dobra voditelja ( ako ukljucimo princezu D ) + ostalih punoljetnih i ozbiljnih osoba u klubu xD
Treba ovo dogovorit face 2 face
A sta se tice Kakashija, ne morate se brinut ( eventualno neke maloljetne zenke i opsesivni zaljubljenici fikcionalnih anime likova, iako u tom slucaju On se mora bojat a ne vi
), ali u slucaju da stvarno ne budete dobri, klasicno ( kao sta svi znate ) ce vam tijekom njegovog ratnog uzvika "NE, NEMOZE" spucat disciplinski i pedagoski jedan Chidori u facu, a onda ce s moje strane biti:
"Black Onslaught! Black Sabath! Nightmare Reing...DESTRUCTION !!!
You shall be OVERKILLED
( slikovito mozete vidjeti kako do izgleda na videu )
https://www.youtube.com/watch?v=mBCc4gSaqIo