Ajde da ja probijem led kad sam već i napravio topic
U globalu ova sezona me je razočarala, nije bilo nijednog naslova koji me je ono stvarno oduševio, ali bilo je onih koji su bili na dobrom putu, a bilo je i onih loših koji nisu vrijedni gledanja.
1) Najbolji naslov 2010. godine
-
Fullmetal alchemist brotherhood (iako je počeo 2009. jedan dio je bio i u 2010.) je definitivno jedan od najboljih naslova godine, prepun akcija, dobre razrade likova, savrešn broj epizoda s obzirom na količinu radnje, dobra adaptacija mange i svakako preporučujem gledanje)
2) Najlošiji naslov po vama
-
K-on!! (druga sezona je bila užasno loša naspram prve, odustao sam nakon 2-3 epizode jer nisam mogao podnjeti količinu moea i svih tih sladunjavih pojava koji su postali centar radnje)
3) Najveće iznenadjenje
-
Angel Beats (jako, jako ugodno iznenađenje, predivna priča s odličnom glazbom u pozadini, zanimljivi likovi, brz tok radnje, predivan i osjećaj kraj - definitno najveće iznenađenje)
4) Najveci razocarenje
-
Durarara (za ovo je krivo Baccano koji je postavio ljestvicu previsoko pa sam isto očekivao od Drrr, zato je to razočarenje, možda loše napravljen srednji dio animea koji je većinu gledatelja odbio, sve u svmu očekivao sam bolji razvoj radnje i kreativniju priču i kraj)
Osim ovih bilo je još dosta okej animea koje sam pratio kao npr:
B Gata H Kei, Highschool of the dead, Occult accademy, Bakuman i najbolja OVA ove godine
xxxholic rou.Eto, ja se malo raspisao pa dajte i vi, da vidim što sam propustio i koja su vaša mišljenja
.
EDIT: Predugo sam pisao post pa nisam prvi ;___;