''Anime Klub Rijeka'' 51000 Rijeka, Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6- GKR ogranak Stribor

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4 posters

Rezime 2010. godine

Byakislav
    Byakislav

Broj postova : 443

Rezime 2010. godine Empty Rezime 2010. godine

Postaj  Byakislav 15.12.10 23:10

Uglavnom, s obzirom da se bliži kraj ove godine bilo bi u redu napisati nešto o njoj. Ovdje pišite i diskutirajte o svim animeima iz 2010. evo par pitanjca da pomognu u tome =)

1) Najbolji naslov 2010. godine
    2) Najlošiji naslov po vama
    3) Najveće iznenadjenje
    4) Najveci razocarenje

U slučaju da se ne možete sjetit svih naslova možete se podsjetit ovdje --> http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Anime_of_2010
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Broj postova : 779

Rezime 2010. godine Empty Re: Rezime 2010. godine

Postaj  filthy_victorian 15.12.10 23:26

Od animea sa liste, gledala sam Black Butlera, koji mi je najdrazi anime, Duraru planiram uskoro pogledati, Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru koji me je razocarao i od kojeg sam puno vise ocekivala, FMA je super, a ostale mislim da nisam gledala Smile

Odlicna ideja za topic! Very Happy
    Byakislav
    Byakislav

Postaj  Byakislav 15.12.10 23:33

Ajde da ja probijem led kad sam već i napravio topic Very Happy

U globalu ova sezona me je razočarala, nije bilo nijednog naslova koji me je ono stvarno oduševio, ali bilo je onih koji su bili na dobrom putu, a bilo je i onih loših koji nisu vrijedni gledanja.

1) Najbolji naslov 2010. godine
    - Fullmetal alchemist brotherhood (iako je počeo 2009. jedan dio je bio i u 2010.) je definitivno jedan od najboljih naslova godine, prepun akcija, dobre razrade likova, savrešn broj epizoda s obzirom na količinu radnje, dobra adaptacija mange i svakako preporučujem gledanje)
    2) Najlošiji naslov po vama
    - K-on!! (druga sezona je bila užasno loša naspram prve, odustao sam nakon 2-3 epizode jer nisam mogao podnjeti količinu moea i svih tih sladunjavih pojava koji su postali centar radnje)
    3) Najveće iznenadjenje
    - Angel Beats (jako, jako ugodno iznenađenje, predivna priča s odličnom glazbom u pozadini, zanimljivi likovi, brz tok radnje, predivan i osjećaj kraj - definitno najveće iznenađenje)
    4) Najveci razocarenje
    - Durarara (za ovo je krivo Baccano koji je postavio ljestvicu previsoko pa sam isto očekivao od Drrr, zato je to razočarenje, možda loše napravljen srednji dio animea koji je većinu gledatelja odbio, sve u svmu očekivao sam bolji razvoj radnje i kreativniju priču i kraj)

Osim ovih bilo je još dosta okej animea koje sam pratio kao npr: B Gata H Kei, Highschool of the dead, Occult accademy, Bakuman i najbolja OVA ove godine xxxholic rou.

Eto, ja se malo raspisao pa dajte i vi, da vidim što sam propustio i koja su vaša mišljenja Very Happy.

EDIT: Predugo sam pisao post pa nisam prvi ;___;
    Bloodedge
    Bloodedge

Broj postova : 131

Postaj  Bloodedge 17.12.10 1:11

1) Rainbow: Nisha Rokubō no Shichinin - anime je kratak ali savrseno dobar, atmosfera, storyline, likovi, cak je opening theme mi se podvukao pod kozu Very Happy Manga verzija je 2005. godine dobila Shogakukan Manga Award.
    Mission accomplished cheers

2)SD Gundam Sangokuden Brave Battle Warriors - moram priznat, kada sam pogledao prve dvije epizode,pojavili su se teski bolovi u zelucu i tjeralo me da ispraznim svoja crijeva (gokudera sindrom), da skratim = 0 bodova No

3)Highschool of the Dead - sta da kazem!? zombie apokalipsa i nuklearni holokaust, skolske trebe s oversized sisama idt. podsjeca me na Romera tj. na njegove zombie-trash filmove!
    MUST WATCH Smile

4)Pokemon - Phantom Ruler: Zoroark - two words, epic fail Shocked

Zadnja promjena: Mr.Bloodedge; 04.01.11 16:46; ukupno mijenjano 1 put.
    iEXPLODE
    iEXPLODE

Broj postova : 123

Postaj  iEXPLODE 04.01.11 14:26

1.) Najbolji naslov 2010.
    -Evangelion 2.22:You Can (Not) Advance ->Izabrao sam ovaj film da ne bude sve FMA XD. Ali sam čekao ovaj film godinu dana od kada sam pogledao blu-ray izdanje prvog filma. Sva 4 filma ću imati jednog dana u blu-ray formatu Very Happy
    Odlične animacije, epski soundtrack i predobre mecha borbe su me navele da pogledam film 3 put u istom danu. Uz male promjene priče i dodatnim likovima u odnosu na original seriju čini ovaj film ne samo HD remake nego zasebnu zanimljivu priču Smile
    2.) Najlošiji naslov 2010.
    -Mirai Nikki -> Ovaj OVA ne želim nikome preporučiti. Kada sam pogledao ovo prvo što sam pomislio (i nadao se) da je nešto kao promo za seriju ali nisam bio te sreće Sad .Bolje bi vam bilo da tih 8 min svog života potrošite zureći u zid i gađati ga lopticom Very Happy
    3.) Najveće iznenađenje
    -Angel Beats! -> Kraj godine je pružao odličnu seriju koju nitko nije mogao zamisliti na početku da bude toliko dobra. Efektne animacije čine atmosferu čistilišta prikladnom a priča i stalni twistovi pri kraju čine jednu od najzanimljivijih anime-a 2010.
    4.) Najveće razočaranje
    -Bakuman -> Ne kažem da je ovo loš anime, nadasve odličan je, ali kako aktivno pratim mangu sve znam točno u stopu što će se dogoditi pa nemam ona iznenađenja u twistovima kao prvi put kad sam ih vidio. Ali me svejedno zanima kako će završiti anime jer će imati 25ep a manga nije još završila Very Happy
    Byakislav
    Byakislav

Postaj  Byakislav 04.01.11 16:32

Bit će i druga sezona Bakumana tako da će pratit mangu do kraja ovog dijela koji je izašao Very Happy
    iEXPLODE
    iEXPLODE

Broj postova : 123

Postaj  iEXPLODE 04.01.11 16:33

Byakislav je napisao/la:Bit će i druga sezona Bakumana tako da će pratit mangu do kraja ovog dijela koji je izašao Very Happy
    Onda se radujem tome Very Happy

Sponsored content

Postaj  Sponsored content

Sada je: 21.11.24 12:48.