''Anime Klub Rijeka'' 51000 Rijeka, Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6- GKR ogranak Stribor

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
redlady
Byakislav
marta
filthy_victorian
8 posters

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost?

Poll

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost?

[ 3 ]
    Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_left33%Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_right [33%] 
    [ 1 ]
    Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_left11%Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_right [11%] 
    [ 0 ]
    Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_left0%Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_right [0%] 
    [ 5 ]
    Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_left56%Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Bar_right [56%] 

Ukupno glasova: 9
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Broj postova : 779

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Empty Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost?

Postaj  filthy_victorian 14.12.10 19:29

So, write your opinion Very Happy

Twilight je los. I moram priznati da mi je postalo gotovo neugodno reci ljudima da sav vec od osnovne skole fan vampirske knjizevnosti, jer naravno, prva asocijacija je: Znaci, volis Twilight? Mad
    No,da, u svakom zlu i nekog dobra... Zatrpavaju na romanticne zbljuvotine od novih romana gdje ubacuju glavne likove koji zive nocu i piju krv no istovremeno imaju neodoljivu potrebu da sline za isfrustriranim tinejdjericama, no na srecu, nadju se tu i neki dobri naslovi, iako su u manjini Laughing No zato je takva vrsta dark fantasy knjizvnosti postala dostupnija sto je po meni jako dobra strana, te mogu nabaviti jeftino knjige koje volim od prije jer je to sada in xD
    marta
    marta

Broj postova : 354

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Empty Re: Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost?

Postaj  marta 14.12.10 21:01

Voljela sam Twillight. Jednom. I to jako davno, kad nije postojala sva ta fama oko Edwarda i šljokičavih dečkiju. A onda polako kad je snimljen film i sve teen curice su lude za tom sagom - smuči mi se. Ali ne i za vampirima, vukodlacima i ostalim bićima. Very Happy

Byakislav
    Byakislav

Broj postova : 443

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Empty Re: Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost?

Postaj  Byakislav 14.12.10 22:08

marta je napisao/la:Voljela sam Twillight. Jednom. I to jako davno, kad nije postojala sva ta fama oko Edwarda i šljokičavih dečkiju. A onda polako kad je snimljen film i sve teen curice su lude za tom sagom - smuči mi se.
    This!

Knjige su mi u biti bile jako solidne i jako zabavno štivo jer budimo realni, lagano se čita, ima borbi, vampira i svega i kao takva je super knjiga. Sad raspravljati o nekoj dubini nema smisla. To je jednostavno takva knjiga, a stvarno mi nije jasno zašto je postala tako popularna i ne shvaćam zašto je cool ili lijepo vidjeti vampira koji svijetli ;___;

...

A filmovi su me razočarali, bar prvi.. ostale nisam gledao xD
    marta
    marta

Broj postova : 354

Postaj  marta 14.12.10 22:17

prigodno nešto. :

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Twilightmomsbyinlovewit

Laughing Laughing
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Postaj  filthy_victorian 14.12.10 22:50

Doista, knjige nisu bile toliko lose, lode je ono sto je nastalo iz toga xD Ni meni nije jasno zasto je twilight stekao toliku popularnost scratch valjda dobitna formula kombinacijom patetike, teen problema i neceg novog i malo mracnijeg...

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? Twilight_amuses_Alucard_by_DevilWillPay10

Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? JUSTICE
    redlady
    redlady

Broj postova : 64

Postaj  redlady 15.12.10 1:06

knjige nisam citala iako sam namjeravala. Zalim sta sam prije film pogledala jer mi se sada ni knjige ne citaju vise xD
    film je sam po sebi totalno sladunjav i ubija me pretjerana patetika...ali valjda tako mora biti ako je ciljano na takvu teen publiku :/ ali ok, tko sta voli to ce i gledati, ja za sebe znam da volim više one opake i bestijalne prikaze vampira, kako u knjigama tako i u filmovima Twisted Evil
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Postaj  filthy_victorian 15.12.10 19:02

Ja pak volim zlatnu sredinu Very Happy ne volim njonjave vampire vegetarijance, dok su mi krvolocni vampiri oke, svakako bolji od prve skupine, no nekako mi najvise odgovaraju vampiri kao besmrtna erotizirana stvorenja koja imaju sve moguce vrste dvojba - moralne, religijske itd i promisljanja, te su i dalje evil i uzivaju u orgijama s krvlju, dakle, anne rice i viktorija faust I love you
    pile
    pile

Broj postova : 29

Postaj  pile 15.12.10 21:10

Pocni gledati seriju (ne anime) True Blood onda. xD
    Pretrpi prvih par episoda i ostatak je pre*e*e*.
    (vampiri s tvojim pisom)

A za druge kojima je twilight bio kull je seria Vampire Diaries.

Pratim i gledam oboje i zakon su. :p
    Acrodyn
    Acrodyn

Broj postova : 449

Postaj  Acrodyn 15.12.10 21:15

pile je napisao/la:Pocni gledati seriju (ne anime) True Blood onda. xD
    (vampiri s tvojim pisom)

Agreed... Čak i ja sam pogledao cijeli True Blood. Awesome je! Very Happy
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Postaj  filthy_victorian 15.12.10 21:36

Hvala na prijedlozima bounce svakako planiram vec duze vrijeme poceti gledati True Blood nakon sto odgledam sve sezone od The Big Bang Theory Very Happy Sada kada znam da je po mom gustu, jos vise iscekujem da pocnem gledati tu seriju, nisam jos gledala od nje nikakve scene ni isjecke, jedino sam cula od onih koji su je gledali da je dobra i da parodira vampire... pirat
    pile
    pile

Broj postova : 29

Postaj  pile 15.12.10 21:58

Siguran sam da ce ti se svidjeti.. Jedino lose je to sto 4. sezona tek na ljeto dolazi. Q.Q Treba cekati do tada. =/
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Postaj  filthy_victorian 15.12.10 21:59

uuuu cak 4 sezone! Super Very Happy bounce bounce bounce
    Nessie
    Nessie

Broj postova : 13

Postaj  Nessie 22.01.11 20:54

Po mom mišljenju i je i nije. nekak su previše ljudi sad ufurani u njih, a i malo su "pretjerali" kad su davali neke spešl efekte vampirima, svjetlucanje ?! khm. da. HAHAH. full volim čitat knjige o vampirima i gleda takve filmove, al ovo je prevršilo svaku mjeru. glumci nisu baš neš, i en sviđa mi se radnja uopče. :s bezveze je jednostavno. Very Happy

*moje miljenje. Wink
    axy_neliel
    axy_neliel

Broj postova : 160

Postaj  axy_neliel 23.01.11 2:37

Hajde, pa nije tvajlajt tolko bitan da sjebe čitav žanr u književnosti. Razmislite malo, inače je postojala masa filmova o vampirima, sada su u tvajlajtu ubacili i vukodlake - kladim se da će kroz godinu dana postojati barem 2 blockbustera o vukodlacima i masa literature koja se istima bavi. Za godinu dana se nitko neće ni sjećat Sparklija.

Acrodyn je napisao/la:
    pile je napisao/la:Pocni gledati seriju (ne anime) True Blood onda. xD
    (vampiri s tvojim pisom)

Agreed... Čak i ja sam pogledao cijeli True Blood. Awesome je! Very Happy

Što se true blooda tiče, reć ću samo Eric RAWR!!!!!! Serija je predobra, al su III. sezonu ipak sjebali jer su u nju ubacili svako mrtvo i živo mitsko biće koje postoji. Samo sam čekala kad će onaj Sookie-in dojahat na jednorogu po nju.

Nisam glasala u poolu jer mi vampiri nikad nisu bili tolko kul ko vukodlaci Smile I like the moon, ferocity, manliness and stuff. A vampiri su mi uvijek bili nekak kmezasti, čak i oni opaki, u odnosu na vukodlake.
    Više mi se sviđaju zato jer:

1. imaju bolje razrađenu mitologiju (koja je povezana sa zaštitom prirode i održavanjem ravnoteže u njoj)

2. nisu pohlepni i arogantni "lone-wolf"-ovi (ironije li) kao vampiri (mislim na to da u većini romana/ekranizacija vampiri oće nečime zavladati i pobiti sve ostale vampire, a vukodlaci se drže skupa - frend patriotizam Smile

3. Vukodlaci se change-aju u vukove, vampiri u šišmiše. Vukovi su awesome. Šišmiši - velika šansa da ćete se inficirati bjesnoćom xD

4. Dan. Vampiri nemogu biti vani na dnevnom svjetlu. Dakle zajebi jutarnji seks. osim ako neželiš a very crispy one Smile

5. Vukodlaci su toplokrvni, vampiri su hladnokrvni. Feral, primitive, raw, manly ... um, did I mention - alpha male? xD

Dosta dok se ne napalim xD

ugl ovako je trebao završit twilight:
    Je li Twilight zauvijek sje*ao vampirsku knjizevnost? 15281
    Acrodyn
    Acrodyn

Broj postova : 449

Postaj  Acrodyn 23.01.11 2:51

Axy, jesi čula za onu igru Vampire: The Masquarade? Very Happy

A i nije baš poznata igra i malo je stariaj... Ne previše uspjela.

Ali ima najawesome vukodlake ikada!! Reći ću što ja znam, a sigurno ima more into it. Inače igra je o vampirima i vukodlaci se pojave samo par puta, ali sama ideja.

Dakle, vukodlaci su divlji ljudi, koji žive sami negdje po šumama gdje ih nitko ne vidi. A kada se pretvore u vukodlaka postoji samo jedno pravilo: "Bježi!"
    Zato jer vukodlak forma u toj igri je vuk na dvije noge, visok preko 3 metra i ogromne brzine. Pure awesomness! Cool

axy_neliel
    axy_neliel

Broj postova : 160

Postaj  axy_neliel 23.01.11 3:00

Acrodyn je napisao/la:Axy, jesi čula za onu igru Vampire: The Masquarade? Very Happy

A i nije baš poznata igra i malo je stariaj... Ne previše uspjela.

Ali ima najawesome vukodlake ikada!! Reći ću što ja znam, a sigurno ima more into it. Inače igra je o vampirima i vukodlaci se pojave samo par puta, ali sama ideja.

Dakle, vukodlaci su divlji ljudi, koji žive sami negdje po šumama gdje ih nitko ne vidi. A kada se pretvore u vukodlaka postoji samo jedno pravilo: "Bježi!"
    Zato jer vukodlak forma u toj igri je vuk na dvije noge, visok preko 3 metra i ogromne brzine. Pure awesomness! Cool

kak nebi znala, larpala sam i po masqueradeu i po requiemu. Masquerade je brutalniji. Smile
    A ovo oko formi ti je preuzeto iz WTF-a ili Werewolf the Forsaken-a, postoji 5 formi vukodlaka:

* Hishu (human form)
    * Dalu - near-human form. (significantly bigger, hairier and stronger. Ears, teeth and nails are slightly pointed and the face is more angular. Facial hair is noticeable even on females. This form reacts in a similar manner as that of the human form)
    * Gauru - wolf-man or war form. Half-human, half-wolf, the Gauru form of Uratha are generally 8 to 9 feet (2.7 m) tall and much heavier and stronger than any human. DEATH RAGEEEEEE xD
    * Urshul - near-wolf form. Huge wolf 3 to 5 feet (1.5 m) high at the shoulder, resembling the extinct dire wolf.
    * Urhan - wolf form. The Uratha is indistinguishable from a normal grey wolf.

ah, good old times Smile
    Nessie
    Nessie

Broj postova : 13

Postaj  Nessie 23.01.11 20:15

jao. Very Happy
    vukodlaci. hmmm. sexi stvorenja totalno da.
    inače na samu riječ vukodlak sjetim se onog filma o nekom tipu kojeg vuk ugrize pa postane vukodlak. n.n
    al sve je to sexi inače. al vampiri su vampiri ej. :DD

Sponsored content

Postaj  Sponsored content

Sada je: 21.11.24 13:02.