''Anime Klub Rijeka'' 51000 Rijeka, Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6- GKR ogranak Stribor

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Jules Verne

filthy_victorian
    filthy_victorian

Broj postova : 779

Jules Verne Empty Jules Verne

Postaj  filthy_victorian 01.12.10 17:53

Ovaj topic posvecujem Jules Verneu kojeg mnogi nazivaju ocem steampunka Very Happy Very Happy Very Happy
    Podijelite sto ste od njegovih knjiga citali, te dojmove Smile
    Byakislav
    Byakislav

Broj postova : 443

Jules Verne Empty Re: Jules Verne

Postaj  Byakislav 01.12.10 20:49

Pa uvijek mi prvo na pamet padne njegovih 20 000 milja pod morem koje sam s nekom grozotom čitao u osnovnoj, da bih kasnije shvatio kako je knjiga super s obzirom na vrijeme kad je pisana. Zapravo se čovjek može zamisliti kad vidi kako si je Jules dobro predočio budućnost tehnologije. Od njega sam još pročitao u 'Put oko svijeta u 80 dana' koja mi je isto bila super i danas obadvije stoje na polici sa knigama Very Happy...
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Broj postova : 779

Postaj  filthy_victorian 02.12.10 13:26

Ja sam od njega procitala Put u srediste Zemlje, 20 000 milja pod morem, Tajanstveni otok, Put oko svijeta u 80 dana, a ostale njegove knjige svakako namjeravam procitati jer sam odusevljena njegovim pisanjem Very Happy Favorit mi je svakako Put u srediste Zemlje Smile gledala sam prije nekih godinu, dvije, novi film koji se tako zove i bila sam potpuno razocarana, nema veze s knjigom, stavili su vrijeme radnje u sadasnjost i ful je pun kliseja i predvidljive radnje... silent

Sponsored content

Postaj  Sponsored content

Sada je: 21.11.24 12:30.