''Anime Klub Rijeka'' 51000 Rijeka, Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6- GKR ogranak Stribor

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
filthy_victorian
suaco
Acrodyn
Kakashi
8 posters

Short Game reviews

Kakashi
    Kakashi

Broj postova : 164

Short Game reviews Empty Short Game reviews

Postaj  Kakashi 01.12.10 14:33

Ajmo ljudi ovdje oću vidjet najbolje igre današnjicei njihove konzole.
    Molim stavite samo one igre koje ste igrali i dajte jako zaniljivu i kratku recenziju!
    Molim smao igre koje se mogu "legalno" umnožiti drugovima anime cluba.
    Hvala lijepa,
    vaš Kakashi.
    Acrodyn
    Acrodyn

Broj postova : 449

Short Game reviews Empty Re: Short Game reviews

Postaj  Acrodyn 01.12.10 14:44

Ja ću početi sa jednom igru kojom se trenutačno zabavljam!!

Pošto sam ja student i nemam baš vremena za ozbiljan gaming. Ako krenem igrat neki RPG satima ću biti uvučen u njega i to si baš i ne mogu priuštit trenutačno, tako da takve igre čuvam za praznike.

Trenutačno se na mome laptopu vrti samo jedna igra ( osim kada moj cimer na njemu igra WoW), a to je Team Fortress 2!

To je dosta tipična multiplayer igra, rađena isključivo za online gaming. Radi se o mnogim mapama spojenih u par zabavnih modova. Sve bi to bilo nešto kao i npr. Call of Duty online, samo što je igra rađena isključivo za MP. ( iako je diskutibilno da li je i sam SP važan u CoD-u Razz)

Igra je dosta ovako, neozbiljna... Ne mislim na samu ideju igre, koja je odlično izvršena, već na to da je grafika kao iz crtića. Osim toga igra posjeduje jako puno dobrog humora. Npr. od 9 mogućih likova, jedan je ludi škot bombarder koji opremljen mačem viče "Freedooooooom" kada trči prema neprijateljima. Još jedna stvar uz ovoga lika je da ako mačem odrubljujete glave neprijateljima vaša moć raste. ( Highlander refference Smile )
    To je samo jedan primjer humora igre, a ima ih još jako mnogo.

Dakle...
    -9 jako originalnih i u potpunosti različitih likova
    -Ogromna količina mapa na kojima developeri i dalje rade.
    -Par strašno zanimljivih modova koji nikada neće dosaditi.
    -I bezbroj sati online zabave!!
    -Pure effin win! =))

Osim toga igra više ne košta puno preko steama... Čak i orange box možete kupiti za 100 kuna, a u to su vam uključeni Half Life 2 zajedno sa epizodama te još jedna genijalna igra - Portal. Još jedno remek djelo, ali više o tome u jednom drugom mini-reviewu!
    ------------------------------------
    Evo vam par filmića koji predstavljaju neke likove... Čak i ako ne namjeravate kupiti igru, dajte šansu par filmićima. Garantiram da će vas nasmijati. A barem jedan! Very Happy

Meet the spy: https://www.youtube.com/watch?v=nnuYi-nzE90

Meet the scout: https://www.youtube.com/watch?v=_eaE-_GDbmQ&feature=channel

Meet the demoman: https://www.youtube.com/watch?v=rxps--huGKY&feature=channel

Meet the heavy: https://www.youtube.com/watch?v=mY5qJHZCz2I&feature=related

Meet the sniper: https://www.youtube.com/watch?v=PyNuriXG3BQ&feature=channel

Meet the soldier: https://www.youtube.com/watch?v=jcH8WPds_qU&feature=channel

Met the engineer: https://www.youtube.com/watch?v=ipYkuCZ2IYI&feature=related

----------------

P.S: Kakashi, jel valja? santa
    suaco
    suaco

Broj postova : 28

Postaj  suaco 01.12.10 15:53

Amnesia: The Dark Descent (PC)

Amnesia je first person survival horror game. Nije pucacina, ne pokusavaju te zastrasiti hrpom cudovista iz dubina (iako ima i toga), nemas oruzja, nikakvo sredstvo obrane.
    Na njihovoj stranici (www.amnesiagame.com) kazu da se moze igrati i na Mac OS X i na Linuxu ( Very Happy ), ja sam je igrala na WinXP. Demo se moze besplatno DL-ati s njihove stranice, ali mislim da ni sama igra nije previse skupa.

Ima Lovecraftovski stih,a od drugih igara usporedjuju je s Call of Cthulhu, Penumbrom (isti su autori) i Alone in the Dark (ako to sto vama znaci, ja od svega toga nisam jos nista igrala).

Eh, ja cu vam ponuditi vrlo subjektivni dojam. Naime, jedan od komentara na koje sam naletila na netu: "Amnesia, confirmed for unplayable for being too scary". Shvacam sto je autor citata htio reci, jer ja nisam igru zavrsila. Presla sam mozda trecinu, i vec par tjedana se ne mogu natjerati da nastavim. Zasto? Pa, idemo redom.

Prvo, sama prica je super. Tipicni survival horror, glavni lik je Daniel koji se probudi u dvorcu s amnezijom, ne zna tko je ni kako je tamo dosao niti sto se dogodilo. Kroz igru saznajemo cijelu pricu, ima puno point&click elemenata i kojekakvih zagonetki i zakucki koje moras rijesiti. Nista previse tesko, vrlo zabavno.
    Naravno, sve dok ti je Sanity dovoljno visok.

O, da, nas Daniel se boji mraka. Sto ce reci da sto vise hoda po mraku, to mu vise Sanity opada. I ne samo njegu nego i igracu - nije bas lako igrati kad se pojavi nekakav cvrckavi zvuk koji ti jede zivce, slika se iskrivljuje i postaje mutna, kontrole postaju sve gore, Daniel sve panicnije dise, kasnije ti pocnu i nekakve bube hodati po ekranu, da ne spominjemo one stare trikove s glazbom i mracnim hodnicima 'n' stuff. Autori igre su si dali truda, svaka im cast. Ali ja nisam ni dosla od onog stvarno friki dijela. Navodno kasnije te i neka bica pocnu napadati, i ako hodas po svjetlu te lakse nadju... Nagadjam da za preci igru je potrebno pronaci ravnotezu izmedju sigurnosti u mraku i zdravog razuma ali i opasnosti na svjetlu.

„Went a bit mad, saw a man, then this clicking sound started and it was getting gradually louder, it was at that time I thought FUCK EVERYTHING ABOUT THIS, shut down the game, took off my headphones and turned the light on.“

Ovako sam ja otprilike zavrsila. Do mracnih stvari iz dubina nisam nikada dosla. U jednom trenutku ti samo uleti hint da sa shift trcis... I onda se zapitas od cega ces morati trcati. True horror is in the expectation... nakon tog hinta toga sam prosla in game mozda jos 15-20 min, ali nisam mogla dalje. Ne mogu. Ne zelim znati od cega se mora bjezati. Mozda se jednom natjeram da je opet pokrenem, ali sumnjam da cu je tako lako prijeci. Igrala sam po 15min i onda imala 15min pauzu. Iznimno je atmosfericna, teska, psihicki te jebe u zdrav mozak (pardon my french). Drugim rijecima, prokleto je dobra igra. Za jednog njubija kao sto sam ja Wink

Nekoliko reviewa ljudi sa vise iskustva--

Gamespot

PC IGN

Zero Punctuation

Short Game reviews Empty ajme ne

Postaj  Kakashi 01.12.10 19:44

Vi ste ovo shvatili krivo.
    Treba stvarno smao kratki review da ljude privučete, kad vidim tu hrpetinu texta userem se odma.

Evo jedne recenzije.

DARKSIDERS
    Predstavljam vam jednu od najzabavnijih, najbrutalnijih i najsmješnijih igara ikad.
    U IGRI SI JAHAČ APOKALIPSE. (TOČKA)
    Nema su tu više šta za reć, igra je awesome.

Trailer:
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Broj postova : 779

Postaj  filthy_victorian 01.12.10 19:54

Kakashi je napisao/la:Vi ste ovo shvatili krivo.
    Treba stvarno smao kratki review da ljude privučete, kad vidim tu hrpetinu texta userem se odma.
    hahaha XD slazem se Cool al tako ti je to kad imas posla sa geekovima, ovo je jos bilo kratko Razz
    suaco
    suaco

Postaj  suaco 01.12.10 21:30

faaaaaaaaajn onda preskoci tekst i samo pogledaj ovo. osim ako te nije strah i brzog engleskog Razz
    Acrodyn
    Acrodyn

Postaj  Acrodyn 01.12.10 21:33

filthy_victorian je napisao/la:
    hahaha XD slazem se Cool al tako ti je to kad imas posla sa geekovima, ovo je jos bilo kratko Razz

Pa kamo ćeš kraće.. =(((

Ako želim kraće samo ću reć "Dobra je, isprobajte!"

Koga će to privuć... I da se zna. Ja sam ekonomist, ja razumijem marketing! bounce
    iEXPLODE
    iEXPLODE

Broj postova : 123

Postaj  iEXPLODE 01.12.10 21:48

Acrodyn je napisao/la:
    Trenutačno se na mome laptopu vrti samo jedna igra ( osim kada moj cimer na njemu igra WoW), a to je Team Fortress 2!

E baš sam u pondjeljak kupio Orange Box na Steamu za smiješnih 5,75€ Very Happy

Upravo igram Left 4 Dead 2 kako je također bio na popustu na Steamu za 3,5€ pa sam mislio, ajde zašto ne uzeti kada mi skoro đabe nude (nažalost ta akcija je trajala samo 24h).
    Ukratko, kao 4 preživljela se boriš za život protiv hrpu zombie-a što je strahovito zabavno u MP-u Very Happy Ako volite zombije i zabavnu trash atmosferu (u dobrom smislu) onda se slobodno pridružite u istrebljivanju (btw, može se i u MP-u igrati u ulozi zombija protiv preživjelih što isto donosi svoj čar igri).
    Reklama govori sve. 'You and your friends vs. 10 milion zombies... they are gonna need more zombies' XD
    Acrodyn
    Acrodyn

Postaj  Acrodyn 01.12.10 21:52

Hehe! Dobar mini review!! Ja imam napucano preko 100 sati u L4D2 i još nekih desetak u L4D1. Obožavam tu igru! Very Happy

Ma valve su zakon i sve njihove igre su vrh! Smile
    Acrodyn
    Acrodyn

Postaj  Acrodyn 07.12.10 20:45

Mini review zašto modern warfare naprosto sucka!!

Short Game reviews Activision_dinosaurs
    Kakashi
    Kakashi

Postaj  Kakashi 07.12.10 21:10

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    E OVO JE REVIEW XD
    Bloodedge
    Bloodedge

Broj postova : 131

Postaj  Bloodedge 11.12.10 13:01

https://www.youtube.com/watch?v=5WzGQQOIcp8

Ukratko: Gish je mala crna ameba od katrana koja prelazi prepreke!
    Igra je logicka i tipa super maria bounce
    Vrlo zarazna igrica koja ce vas satima zadrzati pred katodnim cijevima Laughing
    axy_neliel
    axy_neliel

Broj postova : 160

Postaj  axy_neliel 11.12.10 21:47

Mr.Bloodedge je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=5WzGQQOIcp8

Lol, probajte onda i Plants vs. Zombies... igrica se totalno uvuče pod kožu!!
    http://www.popcap.com/games/free/pvz/?icid=pvz_HP_OL_1_8_19_08_en

Mada smatram da je Kakashijev zahtjev bio usmjeren na "prave" igre Smile Darksiders sam čula da je super, nisam još igrala al definitivno planiram.
    Trenutno sam još pod dojmovima God of War-a, Arkham Asyluma i Assassin's Creeda - sumnjam da je review potreban, vjerojatno ste ih svi već igrali What a Face What a Face alien
    Bloodedge
    Bloodedge

Postaj  Bloodedge 12.12.10 8:45

axy_neliel je napisao/la:
    Mr.Bloodedge je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=5WzGQQOIcp8

Lol, probajte onda i Plants vs. Zombies... igrica se totalno uvuče pod kožu!!
    http://www.popcap.com/games/free/pvz/?icid=pvz_HP_OL_1_8_19_08_en

Mada smatram da je Kakashijev zahtjev bio usmjeren na "prave" igre Smile Darksiders sam čula da je super, nisam još igrala al definitivno planiram.
    Trenutno sam još pod dojmovima God of War-a, Arkham Asyluma i Assassin's Creeda - sumnjam da je review potreban, vjerojatno ste ih svi već igrali What a Face What a Face alien

Znam, ali sam htio nesto sta svi mogu igrat, a da je funny & easy jer ipak nemaju svi komp da mogu vrtit aktualne gejmove ( mislim da axy tvoj laptop spada u tu kategoriju Very Happy )!
    Acrodyn
    Acrodyn

Postaj  Acrodyn 12.12.10 11:18

Plants vs. Zombies je fun as hell!! Zarazno za popizdit...

Da vas pitam... Jesam li ja jedina osoba koja je prošla GoW 1 i 2, a nije 3 iako ga posjeduje? Razz
    iEXPLODE
    iEXPLODE

Postaj  iEXPLODE 12.12.10 11:49

Acrodyn "Lolita" je napisao/la:
    Da vas pitam... Jesam li ja jedina osoba koja je prošla GoW 1 i 2, a nije 3 iako ga posjeduje? Razz

MOLIM :O Prešao sam jedinicu i duju a jedini razlog zašto nisam prešao trojku jest što nemam ps3 a to bi mi bio prvi razlog zbog kojeg bi ga kupio lol
    Posudi mi XD
    Acrodyn
    Acrodyn

Postaj  Acrodyn 12.12.10 11:54

Ne isplati ti se kupit PS3 zbog toga jer igra traje 5 sati! ( Brat ju je prešao 150 puta ^^ )

A razlog zašto je nisam prešao, a posjedujem je, je jednostavan.. Ja sam hardcore. Cool
    Kakashi
    Kakashi

Postaj  Kakashi 12.12.10 12:47

Nažalost nemam GoW jer nemam ps2, ali volio bih...volio...
    axy_neliel
    axy_neliel

Postaj  axy_neliel 12.12.10 16:17

Kakashi je napisao/la:Nažalost nemam GoW jer nemam ps2, ali volio bih...volio...

it's a MUST PLAY! Twisted Evil

@ žilić... moj laptop je staro smeće, al je zato komp doma bog i batina xD
    iEXPLODE
    iEXPLODE

Postaj  iEXPLODE 12.12.10 18:04

biti ćeš još God of War naslova, uvijek. Pogotovo ako se uzme u obzir ovaj strip.

Short Game reviews 814155141_3dnYd-L
    Bloodedge
    Bloodedge

Postaj  Bloodedge 12.12.10 18:05

iEXPLODE je napisao/la:biti ćeš još God of War naslova, uvijek. Pogotovo ako se uzme u obzir ovaj strip.

Dobra! lol!
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Broj postova : 779

Postaj  filthy_victorian 12.12.10 18:21

hahahaha xD zakon Laughing
    axy_neliel
    axy_neliel

Postaj  axy_neliel 12.12.10 22:25

iEXPLODE je napisao/la:biti ćeš još God of War naslova, uvijek. Pogotovo ako se uzme u obzir ovaj strip.

Shocked Laughing Laughing Razz Twisted Evil
    Kratos <3
    akitski
    akitski

Broj postova : 19

Postaj  akitski 28.12.10 1:17

xbox 360

-fable 3

ps3

-kingdom hearts 3(izasla jos nije ali je demo na e3-u isproban i ec je proglasen)

pc

-world of warcraft(nemoramo niti spominjati)

nintendo ds

-pokemon black and white(prvi pokemoni u 3D-u)

playstation portable

-Persona 3/-final fantasy dissidia 012(dosla jos nije ali je napredak od dissidie)
    -final fantasy crisis core

iphone

-Plants vs zombie

Playstation 2

-kingdom hearts 2/-God of War 1

Playstation 1

-Digimon world 3

Za pc je dosao final fantasy 14 koje je i ujedno MMORPG koji je planirao srusiti wow.Medutim wow je 07.12.2010 izbacio u prodaju novu ekspanziju cataclysm https://www.youtube.com/watch?v=Wq4Y7ztznKc i tako zgazio svu nadu ff14,ekspanziji aionu i guild wars 2 koji izlazi,njega ce Diablo 3 pokopat

ovo je cisto sa E3-a malo sam dodao ff-a jer mi je drag(ali en sve).Inace je za ps3 trebao biti proglasen God of War 3 kao najbolji.Bio je u prodaji pa su ga povukli jer su htijeli cekati da dode blue ray sa vise kapaciteta i onda kada je dosao su ga pustili.Zasto nije najbolji?Jer su igru koliko god dobru napravili,napravili prekratko.Jos krace od jedinice.Iz tog razloga nije topao.
    suaco
    suaco

Postaj  suaco 03.01.11 11:10

prince of persia: the forgotten sands (PC)

uzas. igras, igras, bug. igras, igras, bug. igras... i bug. ne mozes otvoriti jebena vrata i zavrsiti igru.
    osim toga, previse linearna za moj ukus.
    lijepa grafika, though.

zero punctuation review (link)

Sponsored content

Postaj  Sponsored content

Sada je: 21.11.24 13:00.