Pisite vase dojmove o ovome animeu, je li vam se svidio i zasto, ako nije, sto bi ste promijenili da bude bolji, i sl. Stavljajte slobodno i najdraze screenshotove ili likove...
+2
Byakislav
filthy_victorian
6 posters
Ergo Proxy
Poll
Ocjena animea
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [20%]
- [ 1 ]
- [20%]
- [ 3 ]
- [60%]
Ukupno glasova: 5
filthy_victorian- Broj postova : 779
- Post n°1
Ergo Proxy
Byakislav- Broj postova : 443
- Post n°2
Re: Ergo Proxy
Ja ga još nisam pogledao, a stvarno bi trebao jer ga svi hvale. Nedostatak vremena ;_____;
- Post n°3
Meni je anime prezakon, sa izuzetkom dvije epizode koje su: WTF? xD if you haven"t seen it, you"ll know the moment you see them xD
Svidja mi se utopijska tematika,odlicna atmosfera i temeljite karakterizacije likova... Jedino mi se cini da bi dobro doslo da se kraj otegao na jos jednu ili dvije epizode jer mi se ovako cini malkice nedoreceno...
Svidja mi se utopijska tematika,odlicna atmosfera i temeljite karakterizacije likova... Jedino mi se cini da bi dobro doslo da se kraj otegao na jos jednu ili dvije epizode jer mi se ovako cini malkice nedoreceno...
Kakashi- Broj postova : 164
- Post n°4
Postapokalpitčna priča iz budućnosti ej malo previše mračna za moj ukus
iEXPLODE- Broj postova : 123
- Post n°5
Na koje si točno mislila jer puno je epizoda WTF, ali na dobar način XD. Ono sa kvazi Walt Disney-em i paralelnim gradom? To su barem meni bile jako čudne ali odlične epizodefilthy_victorian je napisao/la:Meni je anime prezakon, sa izuzetkom dvije epizode koje su: WTF? xD if you haven"t seen it, you"ll know the moment you see them xD
Sveukupni dojam o ovom anime-u mi je odličan jer sam u to vrijeme tražio baš neke mračne postapokaliptične settinge poput Akira i NGE. Soundtrack je odličan i po prvi put sam čuo da koriste neku non-japanese muziku za ending ( i to još od Radioheada ). Ful mi je bila i dobra i pjesma na kraju zadnje epizode ali ju moram naći među cijelim OST-om.
Također se slažem da je kraj mogao malo bolje biti razrađen da su ubacili još barem jednu epizodu ali svejedno je ok iako je neodređeno završio.
Još dvije važne i odlične komponente su likovi i atmosfera. Na početku se mora prvo preživjeti par epizoda dok ne shvatiš da će cijelo vrijeme biti tmurna atmosfera no kasnije postane to još i dobra stvar. Meni su najdraže epizode gdje se mjenjaju perspektive gledišta između likova što im još pojačava povezanost sa gledaocima.
Sve u svemu, ovo je po meni definitivno jedan anime koji bi si svi trebali ako išta barem pokušati pogledati
- Post n°6
Evo, reci cu ti tocno na koje epizode mislim xD Radi se o epizodi br. 15 nazvanoj "Nightmare Quiz Show/who wants to be in jeopardy!".
A druga cudna epizoda bila je br.19. "The Girl with a Smile/eternal smile".
- Spoiler:
- Tamo dakle Vincent sudjeluje na kvizu i odgovara na pitanja bitna za anime, valjda za one koji neke cinjenice nisu sami pohvatali...
A druga cudna epizoda bila je br.19. "The Girl with a Smile/eternal smile".
- Spoiler:
- U toj epizodi Pino odlazi u neki grad gdje su svi kao sretni i puno je likova iz klasicnih crtanih filmova. To mi je bilo toliko lose, da sam pogledala prvih 5 minuta, i onda samo klikala dalje sa preskokom od nekoliko minuta da vidim hoce li se sto bitno dogoditi. Jedino sto mi je fora bilo u toj epizodi je sto se na kraju pokaze da je to bio "san" jednog androida (Pino) dok je bila na punjenju baterije ili cega vec...
Zadnja promjena: filthy_victorian; 07.11.10 18:20; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : tipfeller)
iEXPLODE- Broj postova : 123
- Post n°7
A da, 15. epizoda je bila užas. Ali 19. mi je bila sasvim solidna. Podsjećala me onaj dio u kinu malo na scenu iz Paprike.
- Spoiler:
- Najbolji dio anime-a su mi bile epizode gdje se samo vrti oko njihovog putovanja po morbidnom prostoru i gdje pokazuju svoj pravi karakter
- Post n°8
Meni se jako svidjela i ona epizoda gdje Re-I "zaglavi" u onom gradicu bez stanovnika, super su to napravili, prava utopija, savrseno zeleno naselje, androidi jure gore dolje i sl.
Minka Ricochet- Broj postova : 97
- Post n°9
MY AVATAR SPEAKS FOR ITSELF!
odličan art,atmosfera,tema,likovi,glazba,svesvesvesve
odličan art,atmosfera,tema,likovi,glazba,svesvesvesve
Bloodedge- Broj postova : 131
- Post n°10
Ovaj anime je kolektivno jako kvalitetan ali mi fali "ono" nesto (neznam ni ja sam zasto ali jednostavno mi nije sjeo anime ) zato ocjena 4