''Anime Klub Rijeka'' 51000 Rijeka, Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6- GKR ogranak Stribor

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+2
Byakislav
filthy_victorian
6 posters

Ergo Proxy

Poll

Ocjena animea

[ 0 ]
    Ergo Proxy Bar_left0%Ergo Proxy Bar_right [0%] 
    [ 0 ]
    Ergo Proxy Bar_left0%Ergo Proxy Bar_right [0%] 
    [ 1 ]
    Ergo Proxy Bar_left20%Ergo Proxy Bar_right [20%] 
    [ 1 ]
    Ergo Proxy Bar_left20%Ergo Proxy Bar_right [20%] 
    [ 3 ]
    Ergo Proxy Bar_left60%Ergo Proxy Bar_right [60%] 

Ukupno glasova: 5
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Broj postova : 779

Ergo Proxy Empty Ergo Proxy

Postaj  filthy_victorian 06.11.10 14:38

Pisite vase dojmove o ovome animeu, je li vam se svidio i zasto, ako nije, sto bi ste promijenili da bude bolji, i sl. Stavljajte slobodno i najdraze screenshotove ili likove... Very Happy
    Byakislav
    Byakislav

Broj postova : 443

Ergo Proxy Empty Re: Ergo Proxy

Postaj  Byakislav 06.11.10 14:40

Ja ga još nisam pogledao, a stvarno bi trebao jer ga svi hvale. Nedostatak vremena ;_____;
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Postaj  filthy_victorian 06.11.10 16:31

Meni je anime prezakon, sa izuzetkom dvije epizode koje su: WTF? xD if you haven"t seen it, you"ll know the moment you see them xD
    Svidja mi se utopijska tematika,odlicna atmosfera i temeljite karakterizacije likova... Jedino mi se cini da bi dobro doslo da se kraj otegao na jos jednu ili dvije epizode jer mi se ovako cini malkice nedoreceno...
    Kakashi
    Kakashi

Broj postova : 164

Postaj  Kakashi 06.11.10 21:03

Postapokalpitčna priča iz budućnosti ej malo previše mračna za moj ukus Sad
    iEXPLODE
    iEXPLODE

Broj postova : 123

Postaj  iEXPLODE 07.11.10 15:33

filthy_victorian je napisao/la:Meni je anime prezakon, sa izuzetkom dvije epizode koje su: WTF? xD if you haven"t seen it, you"ll know the moment you see them xD
    Na koje si točno mislila jer puno je epizoda WTF, ali na dobar način XD. Ono sa kvazi Walt Disney-em i paralelnim gradom? To su barem meni bile jako čudne ali odlične epizode Very Happy
    Sveukupni dojam o ovom anime-u mi je odličan jer sam u to vrijeme tražio baš neke mračne postapokaliptične settinge poput Akira i NGE. Soundtrack je odličan i po prvi put sam čuo da koriste neku non-japanese muziku za ending ( i to još od Radioheada Very Happy). Ful mi je bila i dobra i pjesma na kraju zadnje epizode ali ju moram naći među cijelim OST-om.
    Također se slažem da je kraj mogao malo bolje biti razrađen da su ubacili još barem jednu epizodu ali svejedno je ok iako je neodređeno završio.
    Još dvije važne i odlične komponente su likovi i atmosfera. Na početku se mora prvo preživjeti par epizoda dok ne shvatiš da će cijelo vrijeme biti tmurna atmosfera no kasnije postane to još i dobra stvar. Meni su najdraže epizode gdje se mjenjaju perspektive gledišta između likova što im još pojačava povezanost sa gledaocima.
    Sve u svemu, ovo je po meni definitivno jedan anime koji bi si svi trebali ako išta barem pokušati pogledati Wink
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Postaj  filthy_victorian 07.11.10 18:19

Evo, reci cu ti tocno na koje epizode mislim xD Radi se o epizodi br. 15 nazvanoj "Nightmare Quiz Show/who wants to be in jeopardy!".
    Spoiler:
    To mi je bas bilo weird i iako anime ima neobicnu atmosferu, nekako mi se nije uklopilo. Pogledala sam je sa pol paznje, lakirajuci nokte jer mi je bila dosadna XD
    A druga cudna epizoda bila je br.19. "The Girl with a Smile/eternal smile".
    Spoiler:
    E,da, i sjetih se sto mi se jako svidjelo u cjelom animeu... To sto su likovi jako prirodni, pogotovo Vincent sa svojom nemogucnoscu da zapamti da mora spustiti zahodsku dasku i sa svojom rupom na carapi koja je izludjivala Re-I Laughing

Zadnja promjena: filthy_victorian; 07.11.10 18:20; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : tipfeller)
    iEXPLODE
    iEXPLODE

Broj postova : 123

Postaj  iEXPLODE 07.11.10 18:29

A da, 15. epizoda je bila užas. Ali 19. mi je bila sasvim solidna. Podsjećala me onaj dio u kinu malo na scenu iz Paprike.
    Spoiler:
    filthy_victorian
    filthy_victorian

Postaj  filthy_victorian 07.11.10 18:50

Meni se jako svidjela i ona epizoda gdje Re-I "zaglavi" u onom gradicu bez stanovnika, super su to napravili, prava utopija, savrseno zeleno naselje, androidi jure gore dolje i sl. Smile
    Minka Ricochet
    Minka Ricochet

Broj postova : 97

Postaj  Minka Ricochet 29.01.11 1:15

MY AVATAR SPEAKS FOR ITSELF!

odličan art,atmosfera,tema,likovi,glazba,svesvesvesve
    Bloodedge
    Bloodedge

Broj postova : 131

Postaj  Bloodedge 01.02.11 9:55

Ovaj anime je kolektivno jako kvalitetan ali mi fali "ono" nesto (neznam ni ja sam zasto ali jednostavno mi nije sjeo anime ) zato ocjena 4 Smile

Sponsored content

Postaj  Sponsored content

Sada je: 21.11.24 12:51.