aj dajte pomagajte,nemam koga za pitat,a oslipit cu od builjenja u monitor.....ovo ozbiljno mislim u profila nema nista,imam eto bar blade of the immortal ali ni to vise neizlazi tako da sam ocajna. pratim ja anime ovo ono,ali manga je manga,if u know what i mean ^^ napisite mi stranice za online naručivanje jedino ako nema nikakve druge alternative,jer nisam baš lumen za takve stvari.......eto fala
3 posters
gdje u hrvatskoj ima za kupit yaoi mange?
neliel-usami- Broj postova : 1
Jeanne- Broj postova : 350
neliel-usami je napisao/la:aj dajte pomagajte,nemam koga za pitat,a oslipit cu od builjenja u monitor.....ovo ozbiljno mislim u profila nema nista,imam eto bar blade of the immortal ali ni to vise neizlazi tako da sam ocajna. pratim ja anime ovo ono,ali manga je manga,if u know what i mean ^^ napisite mi stranice za online naručivanje jedino ako nema nikakve druge alternative,jer nisam baš lumen za takve stvari.......eto fala
Sve sto se nade na amazonu moze se naruciti preko algoritma ako si sama ne mozes naruciti. =)
Hetalia- Broj postova : 98
ja znam samo da u algoritmu ima mange ali ne znam za yaoi, a baš bi kupila? Jer ima ih na netu za skinut koliko očeš ://