pile je napisao/la:GM: Pišemo matematiku danas =D, i idem na party nakon skole.
BM: Nemaga nis se loše nije dogodilo. :>
sretno..^___^
pile je napisao/la:GM: Pišemo matematiku danas =D, i idem na party nakon skole.
BM: Nemaga nis se loše nije dogodilo. :>
marta je napisao/la:mogu li ih i ja pročitati?? *__*
axy_neliel je napisao/la:GM: jela sam SARMU za ručak savršen spoj flore i faune
Osim toga bliži se Božić, atmosfera postaje sve bolja i bolja u gradu, mada podsjeća na London s ovim kišama ...
Crtam Ichiga, uhvatio me klasični manga-stil lately, i zadovoljna sam rezultatima (zasada)
marta je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:GM: jela sam SARMU za ručak savršen spoj flore i faune
Osim toga bliži se Božić, atmosfera postaje sve bolja i bolja u gradu, mada podsjeća na London s ovim kišama ...
Crtam Ichiga, uhvatio me klasični manga-stil lately, i zadovoljna sam rezultatima (zasada)
sarma ftw!!! e.. imas neke svoje radove na fesju ili negdje da mi pokazes.. *__*
axy_neliel je napisao/la:Ja sam u totalno GREAT moodu!!!!!
Uspjela sam nemoguće!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1765628301696&set=a.1095636072309.2016248.1268800626¬if_t=photo_comment#!/AxyKurosaki/posts/124336764295654
xD my work here is done.
Mr.Bloodedge je napisao/la:axy_neliel je napisao/la:Ja sam u totalno GREAT moodu!!!!!
Uspjela sam nemoguće!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1765628301696&set=a.1095636072309.2016248.1268800626¬if_t=photo_comment#!/AxyKurosaki/posts/124336764295654
xD my work here is done.
ja cu poludit...s tobom nikad na zelenu a kamo li jos na zlatnu granu
Byakislav je napisao/la:^ and lost the lolita title
Acrodyn je napisao/la:Byakislav je napisao/la:^ and lost the lolita title
Hell yeah!
Acrodyn je napisao/la:BM: Onako je bilo bolje.
marta je napisao/la:BM: maloljetni polu-cigić me zamalo silovao na cesti, a nitko od bijelaca nije htio pomoći.. eto šta su ti ljudi..
Acrodyn je napisao/la:marta je napisao/la:BM: maloljetni polu-cigić me zamalo silovao na cesti, a nitko od bijelaca nije htio pomoći.. eto šta su ti ljudi..
Sad mi je žao što nisam i ja otišao...
marta je napisao/la:Acrodyn je napisao/la:marta je napisao/la:BM: maloljetni polu-cigić me zamalo silovao na cesti, a nitko od bijelaca nije htio pomoći.. eto šta su ti ljudi..
Sad mi je žao što nisam i ja otišao...
aviiiiiććć.. da da. bi me branio?
GM: e daa.. na korzu smo irena i ja vidjeli preslatkog maloljetnika.. *__*
preeeesladak je bio..