BM:
nemam bor, nemam ukrasa, nema atmosfere, nema poklona.
ne biti tužan, evo:Kakashi je napisao/la:BM:
Kakashi je napisao/la:auch bor je prelijep.
Nemoj nis pravit, najbolji poklon je da mi budes prijateljica za ovu godinu koja slijedi
GM u recesiji ljudi manje trose na bozicne stvari i vanjske dekoracije=manje bozicne atmosfere :3Kakashi je napisao/la:BM:
i japanci imaju problema s malim :3filthy_victorian je napisao/la:BM: moj bor je tako malen da se ne vidi od kauca
forum is erecting : DAcrodyn je napisao/la:GM: Margo is back!! Forum is rising!!!
wai? O xOfilthy_victorian je napisao/la:BM: pissed off
margo232 je napisao/la:wai? O xOfilthy_victorian je napisao/la:BM: pissed off
margo232 je napisao/la:GM newyear will be pleasurably great
marta je napisao/la:BM: Bolesna sam i pala sm vožnju. opet. Jeanne (Mateja) neće moći doći do mene, ne mogu izlaziti van, kraljica majka mi je čak zaprijetila i oduzimanjem nove godine u delnicama. može li život biti gori??
redlady je napisao/la:marta je napisao/la:BM: Bolesna sam i pala sm vožnju. opet. Jeanne (Mateja) neće moći doći do mene, ne mogu izlaziti van, kraljica majka mi je čak zaprijetila i oduzimanjem nove godine u delnicama. može li život biti gori??
a joj...bas mi zao
sve ti se nekako poklopilo...ali ne brini, ozdravit ces do nove godine i lijepo ces proslaviti, sigurna sam!
marta je napisao/la:BM: Bolesna sam i pala sm vožnju. opet. Jeanne (Mateja) neće moći doći do mene, ne mogu izlaziti van, kraljica majka mi je čak zaprijetila i oduzimanjem nove godine u delnicama. može li život biti gori??
axy_neliel je napisao/la:marta je napisao/la:BM: Bolesna sam i pala sm vožnju. opet. Jeanne (Mateja) neće moći doći do mene, ne mogu izlaziti van, kraljica majka mi je čak zaprijetila i oduzimanjem nove godine u delnicama. može li život biti gori??
nova godinama u delnicama... njami!!!
ma hajde, bude se sve skuliralo - autosugestija je brutalna stvar, počni zabrijavat da ti se sve počelo poklapat i vidjet ćeš da će postat bolje. Afirmativna misao je dokazano jača od negativne.